pysiadlo 06.10.04, 10:03 Proszę o radę! jaki rozmiar kombinezonu kupić dla mojej córeczki urodzonej 3 sierpnia (ważyła 2800 a długości miała 51 cm ) sama już nie wiem 68 czy 74. Doradzcie! chciałabym żeby całą zime w nim przechodziła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julinek77 Re: mam problem: jaki rozmiar kombinezonu 06.10.04, 11:30 Zawsze lepiej większy. Twoje maleństwo i tak tej zimy na pewno nie wstanie na nogi, a leżącemu wszystko jedno czy ma za duży kombinezon. Moja córcia miała też za duży...swobodnie mogłam ją ubierać i było jej wygodnie i luźno. Sprawdź rozmiar przy kupowaniu, bo rozmiar rozmiarowi nierówny. 68 jednej firmy może być mały, a innej całkiem spory. Pozdrawiam ciebie i twojego maluszka. Julka i Ola (18.12.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
mamuskawiki Re: mam problem: jaki rozmiar kombinezonu 06.10.04, 11:34 myślę ze lepiej wiekszy.popieram julinka. Odpowiedz Link Zgłoś
pysiadlo Re: mam problem: jaki rozmiar kombinezonu 06.10.04, 12:17 Dzięki! faktycznie lepiej większy ale przy zakupie bedę sprawdzać długość. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś