maciaga 11.11.04, 09:41 witam mojej 3 miesiecznej corci mocno smierdzi glowka czym to moze byc spowodowane,kapie ja codziennie czy to moze byc taki smierdzacy pot pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandglass Re: co z ta glowka? 11.11.04, 10:15 hmm, pierwszy raz coś takiego słyszę. może to faktycznie pot. a zauważyłaś żeby miała mokrą główke? jak kąpiesz to myjesz główkę np. mydełkiem? po kąpieli przeczesujesz szczoteczką? Odpowiedz Link Zgłoś
maciaga Re: co z ta glowka? 11.11.04, 16:20 owszem myje mydelkiem i czesze szczotka moze to ta ciemieniucha tak smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
anuchna1 Re: co z ta glowka? 11.11.04, 17:00 A ma ciemieniuchę? Przecież to widać. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ax Re: co z ta glowka? 11.11.04, 22:36 Jedyne co mi przychodzi do głowy, to zeby sprawdzic czy przypadkiem to nie zapaszek za uszkami, bo czasem tam sie gromadzi taki nalot, zwlaszcza jak sie dziecku ulewa i to może brzydko pachniec. POzdraawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
marta.28 Re: co z ta glowka? 11.11.04, 22:49 Mojej małej czasami też tak pachnie jak się mocno spoci przy jedzeniu. Jak ochłonie to przestaje. Ale musi naprawdę mocno się spocić. Mój mąż twierdzi że nie czuje więc to też ocena subiektywna bo może ty bardziej ten zapach wyczówasz. Ja generalnie bardzo jestem wrażliwa na zapachy więc może to to. Odpowiedz Link Zgłoś