grenta 02.12.04, 20:21 zapraszam wszystkich wpisujcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klosia Re: Do wszystkich na forum 02.12.04, 22:07 Pozdrowionka dla wszystkich emamusi i Dzieciaczkow!!! ) Moja Perelka forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=17996089&a=17996089 Odpowiedz Link Zgłoś
janka741 Re: Do wszystkich na forum 02.12.04, 22:27 Witamy wszystkie mamy!!!! Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
patbal Zielona Góra 03.12.04, 10:27 Mam na imię Patrycja i miesiąc temu bez jednego dnia zostałam mamą Mai. Uczę angielskiego, który uwielbiam. Moim hobby jest uczenie się innych języków obcych (np. niemieckiego; skończyłam także kurs esperanto; niestety naukę włoskiego musiałam odłożyć w czasie ze względu na nadmiar obowiązków.. Na razie uczę się nowej roli i bardzo mi się ona podoba!(choć po trosze chciałabym też wrócić do pracy.. ale wszystko w swoim czasie.. Pozdrawiam wszystkie mamy! Jeśli któraś ma ochotę porozmawiać, zapraszam na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
katklos Re: Zielona Góra 03.12.04, 22:05 Hej, ja tez uczę angielskiego i również uczyłam się włoskiego. jestem mamą Bartoszka, o ile pamiętam chyba próbowałam Ci coś doradzić w sprawie diety i karmienia piersią (?)- ale pewności nie mam. Moj numer gg 3006429. pOzdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
anma70 Re: Zielona Góra 06.12.04, 15:42 Ja mam na imię Ania również pochodzę z Zielonej Góry. Trzy miesiące temu na świat przyszedł mój synek Jakub. Jestem studentką na studiach zaocznych oraz pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaanka Re: Do wszystkich na forum 03.12.04, 10:42 witam wszystkie forumowiczki jestem na tym forum od 3m i wiele razy bardzo mi pomoglo. pozdraiwam wszystkiem mamusie (i tatusiów ). ania i zuzia z wawy Odpowiedz Link Zgłoś
grenta Re: Do wszystkich na forum 03.12.04, 21:36 dziewczyny dziękuję bardzo za wpisy, ale chodziło mi o dopisanie się do listy miast zapraszam - link poniżej Odpowiedz Link Zgłoś