memfis1 16.12.04, 20:19 No właśnie, dziewczyny powiedzcie czy te brzydko pachnące bączki, zresztą kupki też coraz cześciej nie mają obojętnego zapachu, mogą być oznaką np. alergii, czy jest to normalne?-dodam, że karmię wyłącznie piersią Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polibius Re: 4 ms. i śmierdzące bączki 16.12.04, 21:04 nie martw się, u nas też tak było. POjawiło się wówczas, gdy moja córcia zaczęła rzadziej robić kupki - rekord 7 dni. Problem stopniowo zanikał, gdy zaczęłam wprowadzać pierwsze pokarmy - od 5, 5 miesiąca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
memfis1 Re: 4 ms. i śmierdzące bączki 16.12.04, 21:34 Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź, rzeczywiście zaczęłam się już martwić, teaz mnie uspokoiłaś. Wielkie dzięki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
phyllis Re: 4 ms. i śmierdzące bączki 18.12.04, 16:09 Własnie mam taki sam problem, a nastapił właśnie jak córcia zaczęła kupki robić rzadziej (a nie po każdym karmieniu). Widać to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
magan5 Re: 4 ms. i śmierdzące bączki 19.12.04, 15:24 u nas tez tak było..dokładnie w tym okresie Jędrus karmiony tylko piersią puszczał takie smrodki az wstyd było gdzieś z nim iść..i kupki były bardzo rzadko...raz na kilka dni..i jak sę okazało to niemalże norma u karmionych piersią..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś