Dodaj do ulubionych

Pytanie do moderatora

21.01.05, 10:56
Przpraszam, że tutaj, ale nie wiem gdzie mogę zadac to pytanie. Szukam mojego
wątku, który założyłam w grudniu na forum Niemowlę z pytaniem o normalnego
pediatrę z Olsztyna, który nie jest terrorystą laktacyjnym. Niestety nie
pamiętam tytułu. Chciałabym teraz skorzystać z tamtych informacji.
Może watek został przeniesiony? Tylko gdzie, bo szukałam na zdrowiu dziecka i
nieznalazłam...

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • joasiiik25 Re: Pytanie do moderatora 21.01.05, 11:18
      wpisz w wyszukiwarke swoj nick, moze w ten sposob go odnajdziesz na tym forum
    • agnesgie Re: Pytanie do moderatora 21.01.05, 11:51
      Wklejam ci link, szukaj na forum warmińsko-mazurskie.Twój wątaek został tam
      przeniesiony.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=608&w=18994154&a=18994154
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=608&w=18994154&a=19044402
    • agnesgie Re: Pytanie do moderatora 21.01.05, 12:09
      Zeby znależć swój zagubiony wątek, po zalogowaniu kliknij "moje forum"
      i "wyszukaj najnowsze".Pokażą Ci się wszystkie Twoje wątki i odpowiedzi na inne.
      • atlantis75 Re: Pytanie do moderatora 21.01.05, 12:39
        Dzięki dziewczyny! smile))
    • rubi21 Re: Pytanie do moderatora 21.01.05, 13:18

dziekuje za wyręczeniesmile)
    • kulka50 Re: Pytanie do moderatora 21.01.05, 15:21
      wątek olaktacji i o pediatrze przeniesiono na forum regionalne ??!!
      kto by na to wpadł!!
      juz predzej bym szukala na forum karmienie piersią
      za moderatorami nikt nie trafi...
      • g_kasia Re: Pytanie do moderatora 21.01.05, 16:41
        Pytanie było o pediatrę w Olsztynie więc dlatego, jest na regionalnym, gdyby
        było o pediatrach terrorystach laktacyjnych w ogóle - wtedy byłoby na karmieniu
        piersią.
        • atlantis75 Mała uwaga 21.01.05, 17:21
          Nie chcę się wtrącać w adminową robotę, ale konkretnie ten wątek został
          przeniesiony w nietrafione miejsce. Na forum Warmińsko-mazurskie ruch jest
          zerowy! Na jednej stronie wyświetleń znajdują sie posty na które ktoś
          odpowiedział... rok temu! Na moje pytanie o pediatrę odpowiedziały 2 osoby. Gdy
          post był sobie jeszcze na forum Niemowolę odezwało się wiele więcej dziewczyn z
          Olsztyna. To forum jest częściej odwiedzane, ciekawsze. Dlatego każdorazowe
          przenoszenie wątków bo padły słowa "pierś" (na karmienie piersią), "alergia"
          (na zdrowie dziecka) lub "Olsztyn" (na Warmińsko-mazurskie)... wydaje mi się
          trochę bezsensu... Przeciez tutaj tez można uzyskać informacje i to o wiele
          szybcie niż gdzie indziej.

Pozdrawiam smile
          • skabu Re: Mała uwaga 21.01.05, 17:35
            Witaj Atlantis 75 ! Jestem z Olsztyna, i swoją córeczkę nie karmię piersią,
            praktycznie od urodzenia. chyba miałam szczęście bo trafiłam od początku na
            wyrozumiałych lekarzy...Na początku była to dr Śliwa, a teraz dr Gimeła.
            Obydwie naprawdę sobie chwalę.Jeżeli potrzebujesz więcej informacji, to proszę
            napisz. Obydwie przyjmuja na Wilczyńskiego! Pozdrawiam i życzę szybkiego
            znalezienia odp.lekarzy
            • agnesgie Re: Mała uwaga 21.01.05, 17:39
              Witam.Atlantis ma trochę racji.Wiem,że fora są pogrupowane tematycznie i
              powiinnyśmy się trzymać danego tematu, ale ja też czasem czasem zaglądam na
              swoje regionalne forum czyli "łódzkie" i tam rónież niewiele się
              dzieje.Większość postów jest jeszcze z grudnia.Pozdrawiam.
            • atlantis75 Do Skabu 21.01.05, 19:21
              Cześć Skabu,
              z nieba mi spadłaś wink Poszukuję namiaru na dr Gimełę. Gdzie konkretnie
              przyjmuje. Jakbys dysponowala nrtel. do niej to byłabym wdzięczna za
              udostępnienie. Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tej pani i chcmy się
              z synkiem wybrać właśnie do niej.
              Pozdrawiam serdecznie olsztyniankę!
              Atlantis
              • skabu Do atlantis 75 21.01.05, 20:46
                Cześć Atlantis!
                Dr Gimeła przyjmuje w przychodni Jaroty przy Wilczyńskiego 27a. Nr telefonu do
                przychodni 5431770, 5431780. Ma podpisaną umowę z NFZ. Ale można porosić o
                wizytę domową, odpłatnie. Razem z córeczką jesteśmy z niej zadowolone! (nigdy
                nie było problemu na temat karmienia piersią). Trzymajcie się! Dobrze wiedzieć
                że są Olsztynianki na forum!
          • g_kasia Re: Mała uwaga 21.01.05, 21:32
            Podzial for został ustalony na prośbę użytkowników, na ich prośbę powstały fora
            regionalne... to że jest tam mały ruch nie zależy od moderatorów, tylko od
            użytkowników, my jesteśmy tylko od tego żeby pilnować porządku i staramy się to
            robić.
            pozdrawiam
            • agnesgie Re: do g_kasia 22.01.05, 13:05
              Witam, nie mam żadnych zastrzeżeń, wiem,że porządek musi być. Wyraziłąm tylko
              trochę żalu,że u nas taki zastój.Dlatego częściej zaglądam na "niemowlę" niż na
              swoje forum regionalne.POzdrawiam.
            • kulka50 Re: Mała uwaga 22.01.05, 14:52
              a mnie sie zdaje, ze takie bezsensowne przenoszenie wątków zamiast porządku
              powoduje tyulko zamieszanie i dezorientację
              a na dodatek zniechecenie mam bezskutecznie czekających na odpowiedz, a potem
              nie mągących znaleźć swoich postów
    • kulka50 Re: Mała uwaga 22.01.05, 15:16
      jezu, sorki za tyle postów
      coś mi się wieszał komp i myslalam ze się posty nie zapisują
      jeszcze raz sorki smile smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka