bubu27 26.01.05, 16:21 Maja ma bardzo sucha skórę. czy NAWILŻAJACY PŁYN DO KĄPIELI Z OLIWKĄ firmy skarb matki jest dobry, jak na razie stosowałam 1 dzień więc nie mam zdania. (nie ładnie pachnie). Proszę o opinie:0) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelsia Re: SKARB MATKI 26.01.05, 16:44 witam. mój synek ma 6 m-cy i w zasadzie od urodzenia stosujemy całą serię kosmetyków Skarb Matki, jestem zadowolona, ponieważ nie uczulają małego. mam jednak małe "ale". synek ma suchą skórę na nóżkach ( takie małe placuszki) i niestety Skarb Matki - ani płyn z oliwką, ani smarowanie oliwką nie dają temu rady. trochę pomógł mi krem Balneum Intensiv ( ale korzystałam tylko z próbki przez kilka dni). tak więc, jeśli Twoja córeczka ma podobny problem to proponuję bardziej radykalne kosmetyki. ewentualnie popróbuj przez parę dni i jak efektu nie będzie to zmień. pozdrawiam, Ewelina i Mikołaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=18194372&a=18194372 Odpowiedz Link Zgłoś
mimi44 Re: SKARB MATKI 26.01.05, 17:18 Na bardzo suchą skóre jest dobry OILATUM,co prawda troche kosztuje... Odpowiedz Link Zgłoś