chrenata 24.02.05, 12:24 czy zdarza się Waszym pociechom, że przez sen płaczą, albo budzą sie z płaczem.Dlaczego tak się dzieje??? Mój synek ma trzy miesiace i od kilku dni serce mi sie kraje, kiedy on budząc sie szlocha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: płacz przez sen 24.02.05, 13:19 moj Synek tez tak czasem sie budzi albo poplakuje przez sen. pewnie Mu sie cos sni bo jak Go poglaskam albo cos poszepcze do uszka to sie uspokaja, a z krzykiem to budzi sie najczesciej jak zrobi kupke w pieluszke.ostatnio czesciej robi ja do nocniczka i pewnie stad ten krzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: płacz przez sen 27.02.05, 23:21 Cześć! Ja też tak mam i nie wiem dlaczego mój mały budzi sie z płaczem... Odpowiedz Link Zgłoś
juskapl Re: płacz przez sen 28.02.05, 06:18 moja 3miesieczna julcia tez placze przez sen (nieraz krzyczy)pytalam sie mojego pediatry a ona mi powiedziala ze to nie sny bo na doznania senne jest ona jeszcze za mala ?!!to ja nie mam pojecia co to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
doros1 Re: płacz przez sen 28.02.05, 10:30 Oli (3M)ma tak między 5-7 rano,wybudzam go całkowicie ze snu i robi wtedy wieeelką kupę z jeszcze większymi "trzaskami".U nas ten płacz przez sen spowodowany jest przez gazy, które pewnie powodują jakiś dyskomfort w brzuszku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agus8 Re: płacz przez sen 28.02.05, 10:44 czesc, moj synek(prawie 3 miesiace) tez czasamisie budzi z placzem(potwornym), gzies czytalam ze tym okresie pojawia sie tzw. płacz egzystencjalny (ze przypomina sie dzieciom porod), ale czy to prawda? nie wiem, mam tylk onadzieje ze niedlugo mu przejdzie. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś