Dodaj do ulubionych

MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINACZKI

27.02.05, 23:10

drogie mamy dostałam rewelacyjna butelkę,działa jak ta butelka zaklinaczki,
1)jak dziecko nie bedzie ssać to mleko nie będzie lecieć
2)ma 3 stopnie regulacji od najmniejszej do najwiekszej,nie trzeba nic kręcić
wystarczy obrócić butelke w innym kierunku i juz leci inaczej(na smoczku jest
napisany jaki to stopień, 1 ,2, czy 3 .jestem bardzo zadowolona, juz nie bedę
sie bac że mój pazerny synek ukrztusi sie podczas jedzenia albo nabawi sie
kolki smile))))) ale się cieszę
Obserwuj wątek
    • lamium Re: MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINAC 28.02.05, 05:56
      A gdie mozna dostac takie butelki?
      Prosze odpowiec smile
      mama Hani
    • juskapl Re: MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINAC 28.02.05, 06:27
      ja tez mam taka butelke tylko z rurka ktora wsysa powietrze i z smoczkiem z
      specjalnego czegos ale z mojej butelki leci mleko nawet jak nie chce jesc.i
      tez od kad ja uzywam moja julka nie ma kolki i nie ulewa sie jej jest suuuuper!
      • irmyna Re: MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINAC 28.02.05, 11:40
        też mam taką butelkę "Tuperware" ja kupiłam w sklepie z artykułami dla dzieci ma
        1 2 3 i w zależności jak się trzyma tak leci niunia je z piersi a na noc po
        kąpieli pierś+butelka nie ma różnicy bo leci tyle co z piersi a jak nie ssie to
        nie leci pozdrawiam
        • ewcialinka Re: MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINAC 28.02.05, 12:42

tak to ta sma butelka ( tuperware) ty też jesteś z niej zadowolona jak ja ,tzn
          nasze dzieci. jestem ciekawa ile za nią dałaś bo ja ja dostałam i nie wiem ile
          kozsztowała, mój synek był zdziwiony jak przestał ssać a nic nie
          leciało,podobało mu sie ,w końcu mógł odpocząć. pozdrawiam
          • agata.l1 Re: MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINAC 28.02.05, 13:07
            Ja właśnie wczoraj zakupiłam taką butelkę ale bezpośrednio od konsultantki i
            dałam za nią 36,50 zł. Bardzo mi się spodobała.

Pozdrawiam Agata.
    • monika_5 Re: MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINAC 28.02.05, 13:13
      www.mamadama.pl/?action=id&id=278
      www.intertom.com.pl/www.intertom.com.pl/frameset_prod.html
    • renia_29 Re: MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINAC 28.02.05, 13:25
      czy taka butelka jest dobra dla 8 miesięcznego dziecka? Moja córka jeszcze nie
      piła z butelki. Czy warto ją teraz kupić, czy wystarczy już dla niej zwyczajna.
    • renia_29 Re: Czy watro kupić taką butelkę??? 28.02.05, 13:27
      Czy watro kupić taką butelkę dla 8 miesięcznego dziecka?
      • ewcialinka Re: Czy watro kupić taką butelkę??? 28.02.05, 13:47

wydaje mi się że warto bo przecież nawet 8 miesięczniak potrafi sie zachłysnąć
        jak za szybko pociągnie albo nałyka sie powietrza a tu tak sie nie stanie bo
        jak nie ciągnie to nie poleci,poza tym ta butelka ma osobna nakrętke że można
        z niej zrobić kubeczek do picia. na pewno sie przyda
        • ewcialinka Re: Czy watro kupić taką butelkę??? 28.02.05, 13:49

i z tego co wiem to tez była kupiona od konsultantki, podobno 12 marca ma być
          ta konsultantka u mojej ciotki wiec pewnie kupie jeszcze jedną ,niech bedzie do
          picia .dwie sie przydadzą,ciesze się że już ktos o nich słyszał
          • renia_29 Re: Czy watro kupić taką butelkę??? 28.02.05, 13:51
            A co to za konsultantka i jakiej firmy jest ta butelka? Czy to ta Medeli?
    • patunia79 Re: gdzi mozna kupic ja? 28.02.05, 18:14
      Dziewczyny gdzie moge kupic taka butelke jak ta zaklinaczki?
    • dorata Re: MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINAC 28.02.05, 21:31
      Jaki kształt smoczka ma ta butelka? Moja 5 m-czna córcia wcale nie chce butelki
      i się zastanawiam, czy może taką by zechciała?
      • ewcialinka Re: MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINAC 28.02.05, 22:36

odpowiadam na pytania :

12 marca u mojej cioci będzie ta konsultantka więc podam wam jej namiary, bo
        sama nie wiem.podobno któraś z was kupiła ją w jakimś sklepie.
        smoczek ma normalny tak jak każdy,silikonowy.może nie chce pić z butelki bo za
        dużo leci ??
    • mmala6 Re: MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINAC 28.02.05, 23:03
      Ja mam butelke Zaklinaczki (te medeli) ale nie za bardzo jestem zadowolona. MOj
      synek to straszny leniuszek i ciagnie z tej butelki dluzej niz z piersi. 30ml
      przez ok 30min!!!na najwiekszym przeplywie!biorac pod uwage ze teraz powinien
      wciagac 120ml to robi sie z tego pol dnia siedzenia i karmienia....ja wiem ze
      jemu to sprawia przyjemnosc i rozkoszuje sie tym mleczkiem i sobie odpoczywa
      kiedy chce ale na milosc boska, nie tak dlugo!!smile)po dwoch dniach karmienia
      dalam sobie spokoj i wrocilam do Aventu.
      Czy wasze dzieciakczki tez tak dlugo ciagna, czy moj jest wyjatkowym leniuszkiem?
    • rybalon1 Re: MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINAC 01.03.05, 20:27
      też mam butelke tupperware ale ona poza trójprzepływowym smoczkiem nie ma chyba
      nic wspólnego z butelką Zaklinaczki ta chyba ma jakis specjalny zaworek o ile
      się orientuję .....ale butelka całkiem fajna i wygodna , dobrze się myje, ma
      szeroka szyjkę co ułatwia wsypywanie mleczka i wogóle jest dla mnie
      najwygodniejsza tylko mu uzywamy do niej smoczków NUKa
      • irmyna Re: MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINAC 02.03.05, 11:58
        butelkę tupperware kupiła mi teściowa w łodzi w jakimś sklepie z artykułami
        dziecięcymi kosztowała ok 30zł, trzeba popytać w takich sklepach tylko z takimi
        artykułami w hipermarketach popatrzeć, dla mnie jest ona lepsza niż zaklinaczki
        bo mleko na 1 też wyciąga bardzo wolno, na 1 daje jej herbatkę a na 2 mleczko,
        ssie dobrze i z piersi też je bo butelkę daje tylko po kąpieli na noc po piersi
        mała ma dopiero 4 tyg i jeszcze musi troszkę possać pierś, butelka ta nie
        odzwyczai dziecka wydaje mi się że na 2 leci jak z piersi

moja córeczka:
        • agabartus Re: MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINAC 02.03.05, 22:37
          A może któraś z emam wie gdzie taką(tupperware)butelkę można kupić w Lublinie?

-----------------------------------------------------
          Nasz Bartuś (03.09.2004)
        • irmyna Re: MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINAC 03.03.05, 10:03
          ja też jestem z LublinA więc jak znajdę taką to dam znać a Ty jak znajdziesz to
          też daj znać bo moja się trochę stopiła od podgrzewania na gazie i ma małą
          dziurkę wstawiłam ją do kubka z wodą i podgrzewałam butelka przechyliła się i
          stopiła na górze ma malutką dziurkę trzeba uważać bo jest plastikowa pozdrawiam
    • g.trzaska Re: MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINAC 03.03.05, 11:27
      Jestem z Olsztyna. Ostatnio muszę używać butelki 2 razy dziennie aby nakarmić
      moje dziecko (moim ściągniętym mlekiem). Używam butelki nuka z dziurką na boku
      smoczka. Jest ok. Ale chętnie wypróbowałabym tą z tuperware. Może ktoś wie
      gdzie można ją kupićw Olsztynie?
      • agabartus Re: do irmyny 03.03.05, 12:17
        ok damy znaćsmile)
    • glory77 Re: MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINAC 29.03.05, 11:59
      A czy ta butelka Tupperware, o której piszecie nazywa się TIWI? Mam katalog
      wiosna lato 2005 i tylko taka butelke w nim znalazłam, ale nic nie jest
      napisane o trójprzepływowym smoczku... "Tiwi butelka dla dzieci. Wygodna i
      odpowiedznio wyprofilowana z wymiennymi nakładkami" Czy to jest ta butelka, z
      której mleko nie leci jak dzidzia nie ssie???
      • irmyna Re: MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINAC 29.03.05, 19:22
        nie wiem czy to taka bo mi kupiła teściowa i to w sklepie a katalogu nie
        widziałam może wysłać email z zapytaniem na stronie tupperware jest mapka i
        można sie skontaktować z przedstawicielem z okolicy mi sie nie udało nikt nie
        odpisuje na smoczku powinny być cyferki 1, 2 i 3. Skierowane poszczególne na
        nosek przepływ jest mniejszy wiekszy a jak sie nie ssie to samo nie leci
        pozdrawiam
    • inessa7 Re: MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINAC 29.03.05, 20:08
      Znalazlam link do strony www.tupperware.pl/today/1544.html ja osobiscie
      nie mam tej butelki ale mam inne produkty tej firmy i sa rewelacyjne wiec moze
      butelka tez taka jest.
      • irmyna Re: MAM BUTELKĘ KTÓRA DZIAŁA JAK TA ZAKLINAC 30.03.05, 10:40
        TA BUTELKA JEST W OFERCIE KATALOGOWEJ FO2 TO DOKŁADNIE TAKA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka