Dodaj do ulubionych

gdzie jest moj biust????????????

02.03.05, 09:45
hej dziewczyny! pocieszcie mnie, prosze! moj biust "zanika"! sad((((( czy tak
juz zostanie???? nie karmie juz piersia i biust zmniejszyl sie bardzo!!! jest
duzo mniejszy niz przed ciaza! sad moze powinnam jakis masaz robic lub
cwiczenia ???? ja chce moj biust z powrotem!!!!! help!!!
Obserwuj wątek
    • magdalena1811 Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 10:00
      O kurde! To ja nigdy nie przestanę karmić! Nigdy nie narzekałam na duży biust,
      byłabym niezadowolona gdyby po karmieniu jeszcze mi się zmniejszył!
      Niieeeeee!!!!
      • cenia5 Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 10:56
        Kazdy chce co innego smileJa znowu chce miec mniejszy i szczerze piszac ucieszyly
        mnie wasze posty bo jeszcze karmie i mam nadzieje ze jak przestane, to mi sie
        zmniejsza smile
        A ile m-cy karmilyscie?
        • joannarc Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 10:59
          Aż tak to się nie ciesz. Ja miałam duży przed karmieniem, ogromny w ciąży i w
          czasie karmienia (karmiłam prawie 2 lata). Po karmieniu został ciut większy
          niż przed ciążą, czyli wciąż duży (D). Teraz karmię drugie. mam nadzieję że po
          zakończeniu karmienia nie zostanę przy E
          • cenia5 Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 11:44
            Az takiego duzego to nigdy nie mialam ale zawsze chcialam miec mniejszy. MOze
            sie zalapie w ta grupe o zmniejszonych piersiach po karmieniu smile Palam
            nadzieja, bo lubie uprawiac sport a tutaj większy biust nie jest wygodny.
    • sigvaris Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 11:26
      ja w innej sprawie do mareczek2004. Czy mogę napisać na priva?
      sprawa dotyczy Twojego postu sprzed około miesiąca. Ważne dla mnie.
      Sigvaris
      • mareczek2004 Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 11:36
        ok. pisz smile tylko przypomnij mi prosze o co chodzilo smile)) pa
    • niki129 Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 11:26
      To ze jest on mniejszy to pol biedy, moj jest taki jak przed ciaza
      ale...niestety juz nie taki jedrny. Co z tego ze mam 70D jak piersi juz nie te,
      no nie sa zupelne flaczki smile ale hmmm coz nie sa juz takie ladne. czy jest na
      to sposob, zeby powrocily do dawnej swietnosci.Moj maz mowi ze on nie wiedzi
      roznicy ale smiem twierdzic ze mnie pocieszasmile bo ja ja widze. Jak dalyscie
      sobeirade z tym problemem czy mozna zaufac kremom jesli tak to jakim?
      pozdrawiam
      Agnieszka
      • cenia5 Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 11:43
        NA jedrnosc pomaga zimny/cieply prysznic na zmiane i dobry stanik
      • baytus Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 11:47
        Piszesz o moim biuście? W ogóle biust to jakoś tak dumnie brzmi ale wyglada
        duuużo gorzej. Kiedyś przed ciążą smarowałam kremem atw do pielęgnacji piersi
        ale nigdy nie miałam cierpliwości i pamięci do stosowania tego codziennie. To
        co chciałam upiększyć przed ciążą to pikuś w porównaniu z tymi flaczkami, które
        mam teraz. Mąż mnie tylko pociesza, że nie powinnam się martwić swoją zmienianą
        figurą, bo najważniejsze, że udało mi się wykarmić takich dwóch fajnych
        chłopaczków.
    • mareczek2004 Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 11:40
      no to wcale mnie nie pocieszylyscie!!! sad chce mi sie plakac!!!! moj biust nie
      nalezal do wielkich - byl poprostu w sam raz smile i teraz .... zanika!!!! widac
      to juz tak jest, ze ten kto ma duzo to jeszcze bedzie mu dodane, a kto malo to
      jeszcze mu zabiora smile z wlosami to samo: te z kreconymi chca miec proste i
      odwrotnie- ale z tym jest latwo: pomaga fryzjer! ... ale moze jest jakas rada
      na ten biust????? help!!!
      • halkione Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 19:19
        czytałam coś na temat biustu po karmieniu, dziewczyny polecały masaż i krem
        Avonu ujędrniający biust. Nie wiem czy pomaga, bo jeszcze karmię. Pozdrawiam.
        Małgosia.
    • zuberinio Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 13:34
      Hej, dziewczyny. Kiedys na jakimś innym forum trafiłam na wątek o masażu
      piersi - po zakonczeniu karmienia masowało się piersi dookoła, jednym ruchem:
      od dołu na zewnątrz w kierunku pach do gory i z powrotem z gory na dół do
      środka. Ponoć działa to rewelacyjnie, piersi robią się jędrne i krągłe jak
      jabluszko. Niestety, ani nie pamietam szczegółów, ani forum - chyba że na forum
      Uroda będą coś wiedzieć... Pamietam jednak, że ten masaż nie był polecany dla
      dziewczyn z podejrzanymi zmianami w piersiach, typu grudki czy guzki.
      Bądzmy w kontakcie gdyby udało się wpaść na trop tego wątku
    • mama_lidki Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 13:38
      Wy tu piszecie o biustach, a ja tym czasem borykam sie nadmierna waga smile))
      Biust tez mam wielki i w kazdej bluzce wygladam jak ciciolina wink
    • olla1660 Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 14:13
      Miałam to samo, nie karmię od listopada, czyli już 4 miesiące i biust naprawdę
      mi się zmniejszył. Przed ciążą miałam nieduży, ale fajny, w ciąży i po miałam
      baaardzo fajny i myślałam, że tak już zostanie bo słyszałam, że biust się
      raczej powiększa niż zmniejsza, a teraz... oj słabo, bardzo malutki.
      To chyba cecha indywidualna - jednym się powieksza innym redukuje.
      Ja sie pocieszam, że może on sie musi przystosować, pobyć jakiś czas w fazie
      spoczynku, a potem wróci do normy...
      Zobaczymy!
    • gb_29 Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 14:14
      Cześc dziewczyny .Mam ten masaż o którym piszecie skopiowany w pliku word mogę
      przesłać piszcie na adres gbudzisz@satfilm.net.pl
      Mnie dodatkowo pomagały ćwiczenia ze szkoły rodzenia a mianowicie naciskanie na
      obie ręce na wysokości biustu i jeśli jesteście systematyczne pomoże na 100% ja
      zaraz po porodzie zaczęłam stosować codziennie po 30 powtórzeń aż do
      dziś.Córka ma 10 m-cy i juz od 2 m-ców nie karmie piersia .Biust mam jędrny jak
      przed ciąża.Pozdrawiam
      • eight Re: gdzie jest moj biust???????????? 04.03.05, 11:28
        gb_29 napisałam do Ciebie na podany adres mailowy z prośbą o ten plik z masażem.
        Pozdrawiam
    • magzak Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 20:10
      Ja też miałam nieduży jędrny biust przed ciążą. W ciąży nie mogłam na siebie
      patrzeć, bo same rozstępy i "zwis złośliwy". Ale mam na szczęście dobrego męża i
      pocieszał mnie, że najważniejsze jest karmić dziecko (co tam biust). A ja
      płakałam ilekroć się zobaczyłam w lustrze. Teraz mam biust mniejszy niż przed
      ciążą i też wygląda jakby zanikał... Był czas, że miałam ochotę go smarować i
      dawało to efekty, ale w końcu przestałam i nie jest dobrze. Chyba zacznę ćwiczyć
      mięśnie jak podpowiada tutaj któraś koleżanka. Karmiłam 14 miesięcy. Nie karmię
      od 1,5 miesiąca. Aha i jeszcze jedno: piersi się znacznie różnią wielkością, bo
      w jednej było dużo więcej pokarmu i dłużej nią karmiłam. Wygląda to nieciekawie...
    • mamadwojga Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 21:09
      Moim zdaniem to trochę zależy od figury i tkanki tłuszczowej. Biusty mojej
      kuzyki i szwagierki, po ciążach stały się niestety nieatrakcyjne. Obie one są
      bardzo szczupłe. A ja zawsze byłam lekko grubsza (nie gruba ale nie chuda)i po
      ciążach mój biust jest BEZ ZARZUTU. Choć rzeczywiście nieco mniejszy niż
      przedtem. ALe tylko nieco smile A ćwiczenia fizyczne rzeczywiście pomagają smile
    • piastka Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 21:16
      Dziewczyny, nie rozpaczajcie. Poczekajcie jeszcze trochę. Po roku, dwóch od
      zaprzestania karmienia naprawdę wraca do normy, a nawet jest ciut większy,
      chyba że się odchudzacie. Z pewnością pomogą różne ćwiczenia i kosmetyki, ale
      bez przesady.
      Pozdrawiam i głowy (biusty też) do góry
    • risto2004 Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 21:36
      Drogi mareczku2004!!!!!!
      Twój post o braku sprawiedliwości na tym świecie tak mnie poruszył że od
      dzisiaj obiecuję codziennie jeden paciorek za powrót twojego biustu do czasów
      świetności.
      Sama nadal karmię i z niepokojem czekam co będzie...
      • nataliamackowiak Re: gdzie jest moj biust???????????? 02.03.05, 22:17
        karmię 4,5 m-ca.
        Przed ciążą miała biust ok-w ciązy super, a teraz no...troche flaczki.
        Mój mąż mówi że taki miekki...
        Dalyście mi do myslenia.
        Co będzie po karmieniu...
        Natalia
    • anawu Re: gdzie jest moj biust???????????? 03.03.05, 00:32
      Hej,
      Chyba Cię nie pocieszę. Przed ciążą miałam ładne, jędrne C, w ciąży i na
      początku karmienia duuuuże D, ale pod koniec karmienia biust zaczął się
      zmniejszać. Nie karmię miesiąc a miseczka w okolicach B, bo stare biustonosze
      są za duże....
      Do tego kształt już nie taki jak dawniej tylko coś pomiędzy cytrynką a gruszką
      (właściwie dobrze, że nie banan)
      To był chyba jedyny element mojego ciała, który w 100% akceptowałam i byłam z
      niego dumna. A teraz klapa.

pozdrawiam,
    • anek.anek Re: gdzie jest moj biust???????????? 03.03.05, 08:18
      biust zmniejsza się wtedy kiedy mięśnie nie pracują (naokoło piersi jest ich
      sporo) i kiedy zmniejsza się objątość tkanki tłuszczowej.
      Tak naprawdę trzeba chyba po prostu przywrócić piersiom jędrność: masaże,
      odpowiednie kosmetyki i dodatkowo ćwiczenia na mięśnie klatki piersiowej - te
      które podtrzymują piersi.
    • violkam Re: gdzie jest moj biust???????????? 03.03.05, 09:09
      ja mam to samo, przed ciążą miałam nieduży biust, ale jędrny. W ciąży też ok.
      Karmiłam 3,5 miesiąca a zaraz po tym jak przestałam, biust tak bardzo mi się
      zmniejszył i nie jest już taki jędrny. Na dodatek schudłam - mam 12 kg mniej
      niż przed ciążą, ważyłam 60kg, teraz 48 (to w wyniku diety którą musiałam
      stosować od 7 m-ca ciąży) Może jak trochę przytyję to wróci wszystko do normy.
      • juskapl Re: gdzie jest moj biust???????????? 04.03.05, 00:40
        a ja znowu mam wiekszy niz przed ciaza a juz nie karmnie .Nie wiem id czego to
        zalezy ale ale moja prawa piers jest wieksza od lewej bo bardzo czesto karmilam
        moja malo wlasnie z tej piersi bo znowu z lewej to musialam specjalne pozycje
        przyjmowac z pod pachy ,bylo to spowodowane tym ze w zycui plodowym (tak mi
        lekarze powiedzieli) mala byla ulozona prawa strona do mojego ciala i tak jej
        juz zostalo .ale to dziwne bo pierwszy raz karmilam ja z lewej piersi i ona
        lezala na lewej stronie potem sie cos zmienilo.
    • jutakg Re: gdzie jest moj biust???????????? 04.03.05, 09:57
      Mój też znikasad((( I na dodatek jest duża dysproporcja bo mały upodobał sobie
      jedną pierś. Ale się szczególnie nie przejmuję. Na razie jeszcze karmię więc
      nic szczególnego nie robię w celu przywrócenia biustowi formy, może samo się
      jakos unormuje po skończeniu karmienia. A jak nie to pomyśle dopiero.
    • mkolinska Re: gdzie jest moj biust???????????? 04.03.05, 12:43
      witam ,ja mam tak somo,biust znika!!!!
    • olla1660 I co z tym biustem... 04.03.05, 16:09
      Ale mnie rozbawił ten banan anawu.
      No rzeczywiście, mogło być gorzej. Może wszystko się jakoś unormuje i wszystkie
      będziemy znowu piekne, smukłe (90x60x90) i młode. I przybędzie nam pare
      centymetrów wzrostu i przyjdzie wiosna i wogóle będzie cudownie.

Pozdrowionka olla
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka