Dodaj do ulubionych

czarne nitkowate robaki.pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22.03.05, 16:41
dziś w kupce mojej 8 miesiecznej córeczki pojawiły się dziwne, niewiem chyba
robaki.czarne i nitkowate dł ok.05.do 1 cm. co to może byc. od niedawna daje
małej banana może to ma jakiś związek prosze o rade. kasia
owsiki to chyba nie są bo one są białe.
Obserwuj wątek
    • zizia21 Re: czarne nitkowate robaki.pomocy!!!!!!!!!!!!!!! 22.03.05, 17:03
      A karmisz corcie piersia? Bo najprawdopodobniej sa to nitki krwi, a u dzieci
      karmionych mlekiem mamy cos takiego moze sie zdarzac i nie jest niepokojacym
      objawem. przygladnij sie uwaznie - te niteczki powinny miec taki minimalnie
      brunatny odcien. Jeli tak jest i jesli oczywiscie nie ruszaja sie , to sa owe
      nitki i nie ma zadnego powodu do obaw.
      pozdrawiam , iza
      • kasia2511 Re: czarne nitkowate robaki.pomocy!!!!!!!!!!!!!!! 22.03.05, 17:06
        zizia21 napisała:
        nie karmie piersią tylko nanem HA.wiec chyba to niema żadnego znaczenia.dzieki.
        > A karmisz corcie piersia? Bo najprawdopodobniej sa to nitki krwi, a u dzieci
        > karmionych mlekiem mamy cos takiego moze sie zdarzac i nie jest niepokojacym
        > objawem. przygladnij sie uwaznie - te niteczki powinny miec taki minimalnie
        > brunatny odcien. Jeli tak jest i jesli oczywiscie nie ruszaja sie , to sa owe
        > nitki i nie ma zadnego powodu do obaw.
        > pozdrawiam , iza
        • mamaemmy chyba znam winowajce! 22.03.05, 17:27
          Hej!To chyba przez ten NAN HA!Ja powoli prechodzę z mleka dla wczesniaków na NAN HA i raz zamiast 1 porcji na dzień dałam małej dwie i też miała w kupce takie czarne...Potem już dawałam tylko raz-i nie było,więc ja myślę,że to przez to ( nic więcej nie je ) .Pozdrawiam.
    • renata28 Re: czarne nitkowate robaki.pomocy!!!!!!!!!!!!!!! 22.03.05, 17:15
      To prawie na pewno od banana. Nie dawaj na razie, sprawdz następną (dwie
      następne) kupkę, jeśli będzie ok., daj znowu banana, jak będę czarne niteczki,
      to znaczy, że na pewno od tego. No chyba że to się rusza, ale czarne robaki, ja
      przynajmniej o takowych nic nie wiem.
      Powodzenia
      • leli1 Re: czarne nitkowate robaki.pomocy!!!!!!!!!!!!!!! 22.03.05, 17:27
        to nie sa robaki (chyba ze wiesz na pewno ze jednak tak), moj synek tez po bananku robi kupke z nitkami, czytalam tu juz wczesniej ze inne dzieciaczki takze....taki urok smile
        • kasia2511 Re: czarne nitkowate robaki.pomocy!!!!!!!!!!!!!!! 22.03.05, 17:30
          dzieki troszkę mnie uspokoiłyście.żeczywiście wczoraj mała zjadła banana ale
          wczesniej terz jadła a niteczek niebyło.pozdrawiam.kasia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka