Dodaj do ulubionych

DO MAM KTÓRE CHRZCIŁY W MININIEBO UBRANKACH

22.03.05, 18:33
Ponieważ w sklepach nie znalazłam żadnych ładnych ubranaek do chrztu chyba
zamówię przez internet z Mininiebo.pl. Chciałam sie więc zapytać czy ubanka
te są dobre gatunkowo, czy nie zawiodłyście sie na zamówieniu?
Obserwuj wątek
    • kasia1302 Re: DO MAM KTÓRE CHRZCIŁY W MININIEBO UBRANKACH 22.03.05, 18:47
      Ja chrzciłam córeczkę w sukieneczce z mini nieba i byłam bardzo zadowolona.
      Sukieneczka rzeczywiście piękna i dobrego gatunku.
      • nutrient Re: DO MAM KTÓRE CHRZCIŁY W MININIEBO UBRANKACH 22.03.05, 18:53
        tak tylko zastanawiam sie bo rozmiar rozmiarowi czesto nierówny. jak duża bła
        córka i jak duży rozmiar Pani zamawiała. Który model jeśli moge spytac
        • kasia1302 Re: DO MAM KTÓRE CHRZCIŁY W MININIEBO UBRANKACH 23.03.05, 08:15
          Moja mała miała wtedy 4 miesiące i kupiłam rozmiar 68. Model Cukierkowa
          Królewna. Na strnie mini nieba jest tabela rozmiarów z wymiarami. Najlepiej
          zmierzyć dzieciaczka. Myślę, że 68 w mini niebie to było typowe 68, no może
          ciut większe.Podrawiam
      • renata28 Re: DO MAM KTÓRE CHRZCIŁY W MININIEBO UBRANKACH 22.03.05, 19:13
        Proszę napisz jak to jest z rozmiarami, bo kupowanie przez interenet bez
        podania wymiarów to może być porażka.
        Pozdrawiam
        • syla_j Re: DO MAM KTÓRE CHRZCIŁY W MININIEBO UBRANKACH 22.03.05, 23:45
          Chrzciliśmy córeczkę w "Małej Czarodziejce" kupiłam rozmiar 74, ale moja
          córeczka była duża jak na 3,4 miesiąca smile. Sukieneczka z polaru śliczna, tylko
          rękawki w/g mnie troche za wąskie przy rączkach no i przy noszeniu poodpadały
          bąbelki przyczepione do organdyny. Ale dla mnie oni mają rzeczywiście
          najładniejsze rzeczy do chrztu, bo te satyny i falbany z kapeluszami brrsmile W
          sumie polecam szybciutko ją przysłali. Co do rozmiaru to mają tabelę możesz też
          zadzwonić i zapytać
    • groas Re: DO MAM KTÓRE CHRZCIŁY W MININIEBO UBRANKACH 23.03.05, 08:40
      Mu chrzciliśmy córeczkę w sukience Wróżka serdusza. Córeczka miałą wówczas 6
      miesięcy i kupiłam rozmiar 74. Była w sam raz, chociaż mamy dość dużą dzidzię.
      Wyglądała prześlicznie.
    • nutrient Re: DO MAM KTÓRE CHRZCIŁY W MININIEBO UBRANKACH 23.03.05, 11:01
      Jeszcze jedno pytanie czy te skieneczki są ciepłe bo w opisie jest napisane że
      są np. 3-warstwowe. Czy do dużej zimnej katedry warto jeszcze zamówić płaszczyk
      lub bolerko?? A może ktoś zechciałby mi przesłać zdjęcie sukienki na adres
      nutrient@wp.pl. Byłabym wdzieczna za możliwość zobaczenia modelu "bardziej na
      żywo". Z góry dziekuję
      Majka
      • kasia1302 Re: DO MAM KTÓRE CHRZCIŁY W MININIEBO UBRANKACH 23.03.05, 11:40
        Chrzest był w czerwcu, absolutnie nie był to upalny dzień. Dokupiłam do
        sukienki polarkowy, biały płaszczyk, który się nie przydał.Przez cały czas była
        jedynie w sukience i body pod spodem. Było jej ciepło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka