moniaweg 24.03.05, 11:20 Witam e-Mamusie! Zycze Wam i Waszym Rodzinkom Zdrowych Radosnych Swiat Wielkiej Nocy, a Radosc Swiateczna niech trwa i trwa... nie tylko w Te Swieta. Pozdrawiam bardzo cieplo Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_oli3 Re: RADOSNYCH SWIAT!!! 24.03.05, 11:24 JA TAKŻE WSZYSTKIM E_MAMOM SKŁADAM NAJSZCZERSZE ŻYCZENIA > WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH < MOKREGO ŚMINGUSA -DYNGUSA I WOGÓLE NAJ NAJ NAJ > DLA WAS I DLA WASZYCH POCIECH . POZDAWIAM Z MOJĄ CÓRECZKA OLEŃKĄ Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: RADOSNYCH SWIAT!!! 24.03.05, 11:24 duzo zdrowka Waszym Pociechom , Wam i wszystkim na swieta i na zawsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
haika Re: RADOSNYCH SWIAT!!! 24.03.05, 11:37 Z okazji Świąt Wielkiej Nocy - życzę wszystkim mamusiom: ciepła domowego, miłości bliźniego, placka wybornego i spokoju świętego. A dla maluszków - każdego dnia pełnego radości, zdrowia, uśmiechu i cudownego, beztroskiego dzieciństwa!!!)) Odpowiedz Link Zgłoś
kajaaa Re: RADOSNYCH SWIAT!!! 24.03.05, 12:14 Ja również życzę wszystkim Mamom, ich Dzieciaczkom i całym Rodzinom, zdrowych, pogodnych i spędzonych w miłej atmosferze Świąt Wielkiej Nocy. Pozdrawiam Was gorąco, Kasia z Oleńką Moja Oleńka forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=20932569 Odpowiedz Link Zgłoś
qpiska Re: RADOSNYCH SWIAT!!! 24.03.05, 13:23 Ja również pragnę złożyć Wam Wszystkim kochane e-mamusie życzenia świąteczne. Wspaniałej, ciepłej, rodzinnej atmosfery, mokrego dyngusa, zdrówka, szczęścia w każdej dziedzinie Waszego życia... A dla dzieciaczków dużo uśmiechów i beztroskiego dzieciństwa... Karolina i Wiktoria, która właśnie dziś kończy roczek)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1715 Re: RADOSNYCH SWIAT!!! 24.03.05, 15:10 I ja się przyłączam do życzeń! Pozdrawiam wszystkie emamy i edzidzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xasicax Re: RADOSNYCH SWIAT!!! 25.03.05, 10:17 WSZYSTKIM MAMUSIOM ŻYCZE RÓWNIEŻ ZDROWYCH POGODNYCH ŚWIAT WIELKIEJ NOCY,POGODY DUCHA,USMIECHU NA TWARZY,SAMYCH RADOSNYCH CHWIL SPĘDZONYCH Z MALUSZKAMI. POZDRAWIAM ASIA I PATRYCZEK (13 12 2004) Odpowiedz Link Zgłoś
afryka11 Re: RADOSNYCH SWIAT!!! 25.03.05, 10:30 aby były cudowne,wesołe i zdrowe.te pierwsze dla naszych pociech, emamom,etatom,edzidziom,ania i igusiek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=19424910 Odpowiedz Link Zgłoś
aranti Re: RADOSNYCH SWIAT!!! 25.03.05, 13:49 DOŁĄCZAM SIE DO ŻYCZEŃ, wszystkiego naj.., głównie zdrówka dla całych rodzinek, mile spędzonych świąt i szybkiego powrotu na forum Ela i Damianek Odpowiedz Link Zgłoś
mpenzi Re: RADOSNYCH SWIAT!!! 25.03.05, 19:32 I dla ciebie wesołych, rodzinnych świąt. Wszystkiego dobrego dla całej rodzinki Bożena i Malaika Odpowiedz Link Zgłoś