olcia3221 15.04.05, 23:42 Hej Mamuski! puszczacie swoim maleństwom jakąs muzyke? Ma ktos muzyke dla bobasa?czy naprawde tak wspaniale działa jak reklamują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaps Re: Muzyka Bobasa 16.04.05, 01:29 Moja Ewa na tydzień kończy roczek. Uwielbia muzyczkę, ale to normalne w tym wieku. Wszystkie dzieciaczki tańczą jak słyszą muzykę. Mamy Muzykę Bobasa 1 i 2 oraz Klasykę Bobasa. Ewa bardzo lubi MB2, od razu tańczy. Mnie też się ta płyta podoba. Pozostałe raczej nie przypadły jej aż tak do gustu. Słuchamy też Misia i Margolci, polecam, bardzo fajne. Pozdrowienia Monika Odpowiedz Link Zgłoś
olcia3221 Re: Muzyka Bobasa 16.04.05, 12:26 A co wogóle jest na tych płytkach?jakie utwory? mogła bys mi przesłac choc jakas próbke? Odpowiedz Link Zgłoś
monper Re: Muzyka Bobasa 16.04.05, 16:59 Mój synek właśnie skończył 3 miesiące. Od pierwszych dni puszczaliśmy mu na dobranoc Usypianki Bobasa. Później zaczęliśmy kupować kolejne części Muzyki Bobasa. Nie wierzyłam w czarodziejską moc tych płyt ale to niewiarygodne jak on reaguje na te melodie. Smieje się w głos, gaworzy i naprawdę bardzo się ożywia.Po prostu je uwielbia. Jakby tego było mało my też często nucimy melodie z tych płyt. Odpowiedz Link Zgłoś
kaisek Re: Muzyka Bobasa 19.04.05, 15:13 Właśnie byłam na www.berek.pl/mb_plyty.htm, tam można posłuchać Odpowiedz Link Zgłoś