barcina 27.05.05, 13:18 kochane mamy chciałam kupic torbę do wózka graco trendy lub sporty. Czy któraś z was ma może taką torbę i czy jest wygodna? A może polecicie jakąś inną Pozdrawiam Ela i Ula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag225 Re: Torba do wózka graco 27.05.05, 14:09 ja mam tą większą. jest swietna ale wielka. dzięki temu zmiesci sie w niej wszystko do przewijania, jedzenia jak jakies dluzsze wyjscie, ubranka na zmiane... ma cala mase przegrodek wiec nic sie nie peta po torbie. w poprzedniej mniejszej bez przegrodek byl zawsze wielki balagan i zwłaszcza moj maż nigdy nie mogł nic znaleźć. ale na krotki spacer zabieram malą torbę tylko ze sprzętem do przewijania. Odpowiedz Link Zgłoś
barcina Re: Torba do wózka graco 27.05.05, 15:48 a czy ta torba ma taką termiczną kieszonkę na butelkę? A jakie są jej wymiary? Pozdrawiam Ela i Ula Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_dragan Re: Torba do wózka graco 28.05.05, 12:11 Ja tez mam ta wieksza ijestem b. zadowolona. Moja kosztowala 85 zl ale jest warta tej ceny bo takie z jedna kieszenia bez przegrodek kosztuja ok. 50 a ta ma jeszcze pudelko na chusteczki, przewijak i torebke na rzep i mnostwo kieszonek i schowkow. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_dragan Re: Torba do wózka graco 28.05.05, 12:12 Kieszonki ma dwie po bokach na butelki ale nie sa termiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_dragan Re: Torba do wózka graco 28.05.05, 15:30 Sorry teraz dobrze sprawdzilam jedna kieszonak jest termiczna Odpowiedz Link Zgłoś