mglisty_poranek 07.07.05, 12:52 Ile kosztuje ta ksiazka? dobra lektura? polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliamackowiak Re: "Jezyk niemowlat" Tracy Hogg 07.07.05, 12:59 Super książka, powinna ja przeczytac mama w ciąży albo mama noworodka, później też, (ale najlepiej wcześnie). Kosztuje ok.22 zł chyba, juz nie pamietam. Polecam gorąco. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
karin1 Re: "Jezyk niemowlat" Tracy Hogg 07.07.05, 13:32 Najtaniej można ją kupić w "Klubie dla Ciebie" www.kdc.pl kosztuje 14,90zł.W innych księgarniach internetowych powyżej 31zł. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
aada100 Re: "Jezyk niemowlat" Tracy Hogg 07.07.05, 13:52 Ja też kupiłam ją w Klubie Dla Ciebie i gorąco polecam. Korzystam z rad Tracy i sie sprawdzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
pchliczek Re: "Jezyk niemowlat" Tracy Hogg 07.07.05, 13:38 Ja kupiłam, trochę poczytałam. Fajnie napisana ale generalnie po dwóch, trzech miesiącach już na tyle znam swojego synka, że nie potrzebuję sięgać do książki. Jak synek był noworodkiem do czytałam by lepiej go zrozumieć, myślę, że w moim wypadku ksiażka niewiele wniosła, po prostu fajnie się czytało no ale ja mam aniołka wg klasyfikacji Tracy )) więc i żadnych problemów z synkiem nie miałam może gdybym miała pomogłaby mi je rozwiązać p. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu1345 Re: "Jezyk niemowlat" Tracy Hogg 09.07.05, 12:50 czytalam w ciąży, ale po porodzie okazało się że każda mama musi sama wyczuć swoje dziecko, nie da się tak jak ona radzi,nawet nie zabardzo korzystam z niej.w praktyce to nie jest tak jak piszą... Odpowiedz Link Zgłoś
wiki_26 [...] 09.07.05, 18:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-in-spe Re: "Jezyk niemowlat" Tracy Hogg 09.07.05, 18:25 To lektura obowiązkowa:0 Poczytaj sobie fora (łacznie z tym) i jęki, jak to dziecko "wisi cały dzien na cycu", jak trzeba je nosić godzinami żeby zasnęło i jak sypia w łżóku rodziców zamiast w swoim. Nie chcesz tak? To kup Język Niemowląt Odpowiedz Link Zgłoś