monik38 21.07.05, 09:59 czy któraś z mam wie ile dziennie można podać dziecku (3 tygodnie) herbatki hippa ułatwiającej trawienie? Na opakowaniu nic nie pisze, i w książkach również.Ile maxymalnie w miligramach żeby dziecku nie zaszkodzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata28 Re: ILE HERBATKI HIPPA 21.07.05, 10:30 Tyle ile mniej więcej wypija na jedną porcję jedzenia, czyli w tym wieku to pewnie ok. 60-90 mln. Ja podawałam Plantex - rozrabiałam pół saszetki na 50 mln i dwie takie porcje dziennie, czyli torebka na dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
letica Re: ILE HERBATKI HIPPA 21.07.05, 10:34 Takiemu dzidziuśkowi maksymalnie można podać do 100 ml herbatki dziennie.Hippa sypie się na taką porcję całodzienną 1 płaską łyżeczkę.Mnie tak poleciła pediatra. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: ILE HERBATKI HIPPA 21.07.05, 17:13 Przypominam nieśmiało, że wielkie litery w necie oznaczają krzyk - nie krzyczmy do siebie bez potrzeby. Chodzi o Caps Lock w tytule wątku. Pozdrawiam Zona Odpowiedz Link Zgłoś