Dodaj do ulubionych

Forum dla moderatorek...

01.10.05, 23:58

może mi szanowne panie wyjaśnią dlaczego moje dwa wątki odnośnie mleka
modyfikowanego zostały pzreniesione: jeden na karmienie butelką ( co jest w
miarę zrozumiałe) a drugi na zakupy??????????????? czym się panie kierowały,
bo w gruncie rzeczy oba wątki dotyczyły tego samego...
Obserwuj wątek
    • magdalenamk Re: Forum dla moderatorek... 02.10.05, 00:11
      smak mleka modyfikowanego wyjadował na jedzeniu !!!
    • magdalenamk Re: Forum dla moderatorek... 02.10.05, 00:15
      moze tak najpierw od siebie panie zaczną wymagać bycia konsekwentnymi, a potem
      od nas... chyba, ze może regulamin, którego mamy przestrzegać jest mało
      precyzyjny i pozwala na pewną dowolność. Skoro tak, to wszystkie 3 wymienione
      wątki w gruncie rzeczy dotyczyły karmienia niemowląt mlekiem modyfikowanym,
      wiec może mogłyby pozostać na forum Niemowlę
      • nataliamackowiak Re: Forum dla moderatorek... 02.10.05, 09:21
        Witaj-oczywiście, te Panie wg mnie tez przesadzają. Albo wywalaja wątki na
        forum, które odwiedza "jedna" osoba dziennie. Albo kasuja wątek. Albo proponują
        w kółko szukanie w wyszukiwarce. A przeciez jesli każda z nas poszuka tematu w
        wyszukiwarce, poczyta na dane temat, nic nie napisze od siebie, to to forum
        przestanie istnieć. Czy o to chodzi??
        Pozdrawiam wszystkich.
        Natalia
        • zona_mi Do nataliamackowiak 02.10.05, 23:52
          Moderatorzy nie odpowiadają za brak odpowiedzi na poszczególnych forach. Jeśli
          jakiś wątek nie doczeka się odpowiedzi na Niemowlęciu, bez względu na to jest
          przenoszony w odpowiednie miejsce – i to nie natychmiast – najpierw pozostaje
          tu przez jakiś czas, co wypadałoby docenić wink System przenoszenia i usuwania
          wątków dość jasno precyzuje regulamin – mamy obowiązek się go trzymać.
          Jeśli wobec Ciebie moderatorzy przesadzają – napisz do nich, albo na Forum o
          forum – użytkownicy mają mnóstwo możliwości wypowiedzenia się na temat zasad
          panujących tutaj i pracy moderatorów.
          Co do prognoz rychłego zejścia forum – mam nadzieję, że nie doprowadzimy aż do
          takiej tragedii wink

Pozdrawiam
          Zona
      • zona_mi Do magdalenamk 02.10.05, 12:49
        1. Karmienie piersią i mlekiem modyfikowanym –
        wnoszę, że to przeniesienie jest dla Ciebie jasne i zrozumiałe.

2. Smaki mleka modyfikowanego – autor Nereis –
        Wątki przenoszone są nie tylko pod kątem tytułu, ale również treści – tu mowa
        jest nie tylko o mleku modyfikowanym, ale i o karmieniu maluszka.
        Co jest niejasne dla Ciebei w przeniesienu go na Jedzenie?

3. Po jakim mleku dzieci mają problemy –
        Rozumiem, że problemem nie jest przeniesienie w ogóle (sama uznałaś, że to
        wątek nie dotyczący bezpośrednio rozwoju i pielęgnacji niemowlęcia) tylko na
        nieodpowiednie forum?
        Po wnikliwym przeczytaniu wątku uznałam, że traktując o różnych mlekach
        modyfikowanych i reakcji dzieci na nie, kwalifikuje się na forum Zakupy -
        sprawdź, może inni już wiedzą, czy warto kupić to, nad czym się zastanawiasz.
        Te same pobudki mną kierują w przypadku dysput nad słoiczkami, wózkami,
        pieluszkami – lepsze, uczulające, smaczniejsze, gorsze, tańsze itp.

Mniemam również, że zakładasz swoje wątki po to, aby uzyskać na nie odpowiedzi –
        co w tym przypadku nastąpiło w stopniu zadowalającym. Chyba, że zależy Ci na
        tym, aby mieć własny wątek akurat na Niemowlęciu – wtedy wystarczy, aby był
        związany bezpośrednio z rozwojem i pielęgnacją malucha – w takiej sytuacji na
        pewno nie będzie przeniesiony nigdzie indziej.

Jeśli autor wątku ma inne zdanie niż moderator na temat gdzie wątek powinien
        się znajdować i umotywuje to – nie widzę przeszkód, aby decyzję skorygować – w
        końcu jesteśmy dorosłymi ludźmi, którzy potrafią rozmawiać i argumentować.
        Jednak w tym celu gazeta umożliwia nam korzystanie z poczty e-mailowej, aby
        dyskutować na te tematy na priv. Nasze prośby z pisaniem na priv w razie pytań
        i niejasności nie mają na celu ukrywania kłopotów, ale nie tworzenie ekstra
        wątków z wymianą zdań, niepotrzebnie podgrzewających atmosferę na forum.
        Co do konsekwencji – na razie to konsekwentnie użytkownik magdalenamk tworzy
        wątki do przeniesienia – w samym wrześniu dziesięć wink

Pozdrawiam
        Zona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka