Dodaj do ulubionych

od kiedy spacery

12.10.05, 22:45
Dziewczyny, moja Niunia konczy wlasnie w tej minucie tydzien i zast sie, czy
mozna juz wyjsc z nia na krociutki spacerek, wykorzystujac piekna pogode,
ktora nie wiadomo jak dlugo si eutrzyma. wiem, ze najlepiej zaczac od
werandowania ale mieszkamy w centrum i bez balkonu, wiec Mala musialaby stac
w oknie wychodzacym na ruchliwa ulice- co to za przyjemnosc. czy moge skoczyc
z nia na 20 min samochodem do parku???
Obserwuj wątek
    • wenus.z.willendorfu Re: od kiedy spacery 13.10.05, 07:34
      czemu nie?
      • justysia98 Re: od kiedy spacery 13.10.05, 09:40
        jak najbardziej powinnas skorzystac z takiej pogody a przy tym maluszek bedzie
        sie chartowal
        • suhaa Re: od kiedy spacery 13.10.05, 09:53
          a pewnie, że pojedź i korzystaj z pogody!
          • gosia.nikola Re: od kiedy spacery 13.10.05, 10:02
            Korzystaj z pogody bo potem bedzie zimno i didza musi się zachartowac to tej
            pory!
      • agakapalka Re: od kiedy spacery 13.10.05, 09:56
        Moja Zuzia miała 5 dni, kiedy wyszłam z nią na spacer. Był koniec sierpnia,
        ciepło, ale nienupalnie. A ja za namowa mamy ubrałam ja jak na Grenlandie i
        jesze otuliłam kocykiem. Byłysmy ok pół godz (mieszkam na wsi, mam ogromne
        podwórze, dom stoi z dala od ruchliwej drogi). Jak ja wyjmowałam z wózka, to
        była cała spocona. Odtąd ubieram ja lekko. Prosze, nie zrobn tego błędu co ja.
        Takie maluszek nie powie, ze mu za gorąco, a bardzo sie męczy. Dziś co prawda
        nie jest za ciepło, ale jeśli ubierzesz dizdzie w pajacyk, a na to sweterek i
        otulisz kocykiem, to wystarczy.

Miłego spacerowania życze. Uważaj na siebie, zeby nie zaziebic piersi. Ból
        okropny. Załóż kamizelke na sweterek smile

Aga i Zuzia (7 tyg i 4 dni)
    • bomba001 Re: od kiedy spacery 13.10.05, 09:56
      myśmy ani razu nie wrandowali, ani synka ani córeczki i jest ok. maja wyszła na
      spacer chyba nawet wczesniej, ale była piękna pogoda (ok 3 tyg temu) i moja
      logika była taka, że nie wiadomo ile si e uczymasmile)). śmiało na spacerek!!
      • babsee Re: od kiedy spacery 13.10.05, 10:29
        Im szybciej tym lepiej!Jagusia na pierwszym spacerze była jak miała 4 dni ( na
        balkonie-30 min)A na następny dzień już na dworze.Jak miała 7 dni to byłysmy na
        grillu ponad 2h

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka