Dodaj do ulubionych

Problem kupkowy :(

28.10.05, 14:40
Moja dzidzia zrobiła już 10 kupek od 24 w nocy do teraz, co zje, to zrobi
przynajmniej jedną- do trzech kupek sad
Kupki są zielone i galaretowate, co to oznacza?
Chyba ma biegunkę... Przynajmniej tak mi się wydaje. Karmię ją piersią i
odżywiam się prawie samymi bułkami.
Obserwuj wątek
    • kura17 Re: Problem kupkowy :( 28.10.05, 15:30
      nie wiem, co to oznacza sad najlepiej idz do lekarza, albo zadzwon - do lekarza
      albo poloznej! moze byc biegunka, a moze cos innego. zadzwon od razu, jesli to
      nic, uspokoisz sie, a jesli biegunka - trzeba reagiwac od razu. iloscia bym sie
      nie przejmowala, moj synek jak byl malutki, to tez robil kupe na jedzenie, a
      czasem i pomiedzy wink jedynie ten kolor i galaretowatosc... a rzadkie sa? czy
      nie? i czy roznia sie od poprzednich?
      dlaczego jesz tylko bulki??? musisz sie dobrze odzywiac przy karmieniu piersia!
      to bardzo wazne! wapno i mieso i raczej tlusto (lepsze tluszcze roslinne niz
      zwierzece, ale bez przesady). pomaga produkowac dobre mleko i Ciebie utrzymuje w
      zdrowiu smile karmienie piersia (produkcja mleka), to wysilek dla organizmu

powodzenia smile przykro mi, ze nie moge pomoc z tymi kupami sad
      • szept_ciszy Re: Problem kupkowy :( 28.10.05, 16:52
        była u mnie pani doktor i powiedziała ze wszystko jest ok. Te kupki spowodowane
        są kolkami sad
        A ponieważ karmię piersią ilością mam się nie przejmować smile
        Ta galaretka, stwierdziła, są przyczyną oczyszczania się jelitek.
        • kura17 Re: Problem kupkowy :( 28.10.05, 18:04
          no to sie nie przejmuj smile
          moj synek tez robil mnostwo kup, jak byl tylko na piersi; teraz jemy juz
          roznosci (ma 8 miesiecy) i kupy sa... interesujace smile we wszystkich kolorach
          teczy, w zaleznosci od tego, co jemy smile) kolek nigdy nie mielismy, wiec moze
          dlatego sluzowo-zielonych kupek nie bylo

wszystkiego dobrego Tobie i maluszkowi smile

ps. sliczny masz nick smile
    • lulinka Re: Problem kupkowy :( 28.10.05, 19:06
      nie przejmuj się!!!Moja córcia też robiła zielone i śluzowate kupki , poszłam
      do lekarza i byłam bardzo namolna, bo myślałam,że to biegunka albo jakiś katar
      żołądka! lekarz aż się zdenerwował!( do teraz robi prawie przy każdym jedzonku
      kupkę ...ma 3 miesiące moje szczęście)Przybiera na wadze, nie ma gorączki- więc
      jest OK!!!!!Kupki zielone robiła ok.3 tygodnie, teraz sie unormowało. Też
      karmię tylko piersią smile))Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka