Dodaj do ulubionych

do mam dzieci na NUTRAMIGENIE

10.11.05, 13:38
wiem że temat kup maluchów już nudzi niektórych na forum ale moje maleństwo
od miesiąca ma zielone kupki. na początku były lekko zielone a teraz całe.
lekarz to bagatelizuje i mówi ze może to od mleka. napiszcie proszę jak to
jest u was i co z tym robić, nam przepisał Lakcid ALE GO NIE MOŻNA DAWAĆ
DZIECIOM ZE SKAZĄ- NIE WIEM CO ROBIĆ
pozdrawiam agata
Obserwuj wątek
    • agnesza Re: do mam dzieci na NUTRAMIGENIE 10.11.05, 13:39
      Ile maluszek ma miesiecy?
      • mamaaga78 Re: do mam dzieci na NUTRAMIGENIE 10.11.05, 13:44
        dokładnie 15 tygodni
    • maallinka Re: do mam dzieci na NUTRAMIGENIE 10.11.05, 13:41
      spokojnie, po nutramigenie to jest jak najbardziej prawidlowy kolor kupy! Ja
      mam juz drugie dziecko ktore odzywiam tym swinstwem (sorry za okreslenie ale
      ten specyfik jak dla mnie "smierdzi") i kupy zawsze byly zielone. A polozna
      sama mi powiedziala ze jak zaczne karmic nutramigenem to kupy beda zielone,
      gestsze i wonne.
      Wiec sie nie martw bo jest ok
      pozdrawiam
    • isabelle30 Re: do mam dzieci na NUTRAMIGENIE 10.11.05, 13:46
      taka kupa naprawde nie jest zielona, ona lapie kolor zaraz po wydostaniu sie na
      powietrze, mozna to zaobserwowac lapiac moment robienia kupy, fajny w sumie widok.
      nie martw sie, po innych mlekach modyfikowanych czesto tez jest taki efekt.
      jak zaczniesz rozszerzac jadlospis to dopiero sie zaczna kupy-cuda!
      • mamaaga78 Re: do mam dzieci na NUTRAMIGENIE 10.11.05, 13:49
        dzięki dziewczyny. swoja drogą jak kupek nie było to płakałam że nie ma a teraz
        jak są to marudzę że brzydkie i zielone- i jak mój maluszek ma to wytrzymać smile
    • nunu Re: do mam dzieci na NUTRAMIGENIE 10.11.05, 15:37
      Po preparatach wzbogacanych w zelazo moga byc zielone (wg mojej madrej ksiazki).
      Moj synek tez czasem robil zielone.
    • indra2 Re: do mam dzieci na NUTRAMIGENIE 10.11.05, 16:10
      Mój też na nutramigenie i kupy też zielone i niestety do tego twarde sad A dla
      dzieci ze skazą jest chyba lacidofil, chyba jako jedyny z tego typu specyfików
      nie ma mleka w proszku w składzie.
      aga
      • bo76 Re: do mam dzieci na NUTRAMIGENIE 12.11.05, 22:05
        Moja też od małego dokarmiana nutrą, nie martw się - jak mleczko ma dużo
        żelaza, to kolor jest zielonawy, ważne, że nie ma biegunek, śluzu w kupce, że
        ni boli brzuszek przy robieniu. A dzieci nutrę lubią, są po prostu do niej
        przyzwyczajonesmile Ja odkąd jej daję nutrę, mam szczęśliwe, pogodne dziecko,
        kiedyś na głodno była bardzo niespokojna, bolał ją brzuszek - więc już wolę
        śmierdzącą pokarmem dla psów lub rybek nutręsmile))
        • szept_ciszy Re: do mam dzieci na NUTRAMIGENIE 13.11.05, 13:28
          być może to chwilowe. Moja mała także robiła zielone kupki i to przez kilka
          ładnych dni.. Ale przeszło. Jeżeli nie przejdzie, to być może warto zmienić
          lekarza?
      • szept_ciszy indra2 13.11.05, 13:32
        dawaj swojemu dziecku dużo pić, a przejdzie. Moja córa miała identycznie.
    • gandzia4 Re: do mam dzieci na NUTRAMIGENIE 13.11.05, 16:41
      Weroniśka też na nutramigenie i też na zielono fajda, tzn kolor zmienia się
      faktycznie zaraz po wydostaniu się na pieluchęsmile) Ja młodej podaję trilac ale
      ona ma nietolerancję laktozy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka