taormina 25.11.05, 10:18 Dziewczyny kiedy mogę wyjąć z fotelika wkładkę dla maluchów? Moja córeczka ma prawie 11 tygodni, ale już się nie mieści w foteliku z wkładką. Chodzi mi o to żeby nie tylko było wygodnie, ale i bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_wojtusia2 Re: fotelik dla niemowlaka - problem 25.11.05, 10:30 Możej jej wyjąć. Wkłądka służy do tego, żeby małym głowa nie latała. Teraz dzieci i tak są grubo poubierane i z wkładka jest im ciasno. Ja swojej wyjęcłam jak miała 2 miesiące, bo akurat zrobiło się gorąco i miała ciągle spocona głowę od przylegającej wkładki. Bez wkładki tez jest bezpiecznie. Wiele fotelików jej nawet nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
taormina Re: fotelik dla niemowlaka - problem 25.11.05, 10:33 Bardzo dziękuję! Właśnie o taką radę mi chodziło. Bardzo jestem wdzieczna, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kicia031 Re: fotelik dla niemowlaka - problem 25.11.05, 10:46 My musielismy wyjac wkladne jeszcze wczesniej, bo Groszek byl malym dlugasem - podczas jazdy w foteliku "uszczelnialismy mu glowke wlozonymi obok glowki pieluszkami. Odpowiedz Link Zgłoś