Dodaj do ulubionych

Odstające uszy!!!

13.12.05, 22:23
Moja córeczka ma już pół roczku i nie mogę sobie poradzić z jej odstającymi
uszkami. Próbowałam przyklejać plasterkami ale nie zdają one egzaminu, zaraz
się odklejają, opaska też nie pomoże bo mała sama ją zdejmuje. Co zrobić? Czy
miał ktoś taki problem? Jak sobie z nim poradziliście?
Obserwuj wątek
    • bemark76 Re: Odstające uszy!!! 13.12.05, 22:29
      o kurcze.. nie wiedzialam ze sa specjalne plasterki? gdzie je kupilas? w aptece?
      ja mam podobny problem - widze jak mojej corce coraz bardziej uszy stercza ale
      nie moge jej trzymac bez poduszki bo sie przyzwyczaila.....
      moze sprobuj zwracac uwage zeby jej sie uszy nie zawijaly, zmien poduszke na
      cieniutka, na noc zakladaj super cienka czapke, albo w dzien takze trzymaj ja w
      czapeczce... tylko musi byc cieniutka inaczej glowka sie przegrzeje i
      ciemieniucha malowana....
      • esti6 Re: Odstające uszy!!! 13.12.05, 22:49
        Pisząc "plasterki" miałam na myśli takie zwykłe co się przykleja na ranę.
        Nakleiłam jej najmniejsze {okrągłe} ale przez kilka godzin wiercenia się
        pozwijały się i poodklejały. A podobo jest coś co pomaga na odstające uszy.
        Chyba nazywa się cielęce skórka czy jakoś tak. Mi osobiście nie przeszkadzają
        uszki mojej ślicznotki, tylko mój mąż cierpi z tego powodu!!! Pzdrawiam...
    • annadz_2000 Re: Odstające uszy!!! 13.12.05, 22:31
      witam, daj spokoj, radarki przeszkadzaja tobie a nie dziecku, nie mecz jej. moj
      brzdac tez ma odstajace i wyglada slicznie. pozdrawiam anka
    • shamsa Re: Odstające uszy!!! 13.12.05, 22:44
      a jak uznasz ze niemozliwe jest dalej z tym zyc, mozna zawsze isc do chirurga
    • mama_kotula Re: Odstające uszy!!! 13.12.05, 23:00
      Plasterki i opaska nic nie dają. Jedynie operacja plastyczna w późniejszym wieku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka