jusia9 21.12.05, 17:55 Dziewczyny poradżcie mi co dodać do kąpieli by małemu zeszła delikatna wysypka na ciele.Nie ma jej dużo ale jest.Nakarmiłam Go surowym bananem i są efekty.Dodam że moja DZIDZI właśnie skończyła 7mies.Bardzo dziękuję za rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schiriou Re: Wysypka 23.12.05, 12:12 Nadmanganian potasu-jakieś 3 ziarenka.Rozpuść w połowie szklanki wody,ma przybrać kolor lekko różowy NIE fioletowy(oczywiście ta woda w szklance w wanience to wogóle ma nie być widać że coś dodałaś).Pamiętaj żeby dobrze rozpuścić kryształki.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula :DDD 23.12.05, 12:14 Kocham cię normalnie za to DZIDZI ))) A wysypka prawdopodobnie zejdzie sama, bo banana już pewnie przestałaś dawać, nie? Zdrowych i wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
jusia9 Re: Wysypka 23.12.05, 21:25 Banana nie daję już i chyba długo nie dam.Dziękuję za rady i dzięki.Wesołych Świąt ode mnie i od mojej Dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka7 Re: Wysypka 25.12.05, 10:19 proponuje dodać do kąpieli Balneum.jest to kosmetyk do kąpieli leczniczej bardzo ładnie znika po nim wysypka. Odpowiedz Link Zgłoś