magdakikowska 17.02.06, 17:45 Drogie Mamy, w jakich sytuacjach, podczas wychowywania dzieci tracicie cierpliwość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mruwa9 Re: Tracę cierpliwość 17.02.06, 17:51 Kiedy trojka dzieci jest w konflikcie, zadne nie chce ustapic i wszystkie sie dra jednoczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Tracę cierpliwość 17.02.06, 17:52 Jak moj 3,5 latek trzecia godzine drze sie bez waznej przyczyny. Robi to prawie codziennie, wiec do dwoch juz sie przyzwyczailam. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: Tracę cierpliwość 17.02.06, 18:07 Jak ta moja mała zołza jest śpiąca a nie chce usnąć..drze się tak, że aż się trzęsie...czasami wkurza mnie to tak, że wychodzę na chwile z pokoju..zdaża się to co najmniej raz dziennie więc już się przyzwycziłam , siedze przy niej ona się drze a mnie coś trafia...ale i tak ja kocham..mimo, że czasami chce ja mordować )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
efka42 Re: Tracę cierpliwość 17.02.06, 18:19 a ja mam osmiolatka niejadka i jak powtarzam mu przy kazdym posilku wielokrotnie"jedz synku"- to w koncu trace cierpliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
agagr Re: Tracę cierpliwość 17.02.06, 18:25 Coś wiem o niejadkach, moj siedmiolatek tez nie przepada za jedzeniem, a cierpliwość tracę przy dziesiatej prośbie o to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Tracę cierpliwość 17.02.06, 18:24 Kiedy cora piszczy przerazliwie w kuchni (są kafelki i niesie jak diabli). Kiedy nie ma ochoty na zmiane pieluchy z duuuza kupa w srodku i probuje mi uciekac- teraz ją wstawiam do wanny i myje, bo sie nie lubie denerwowac. No i kiedy zamiast spac bawi sie w wańke-wstańke. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Pani pyta prywatnie czy służbowo? 17.02.06, 18:35 Tak z ciekawości pytam. Bo co innego odpowiedzieć zwykłej mamie, a co innego dostarczyć materiału dziennikarce poszukującej gosci do swojego programu o wychowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Pani pyta prywatnie czy służbowo? 17.02.06, 18:36 A nawet jesli sluzbowo, to co, Mika? Odpowiedz Link Zgłoś
quami nie tracę cierpliwości bo chowam dziecko na wesoło 17.02.06, 18:48 TAK, dużo się uśmiecham, wygłupiam, tańczę dla niej, opowiaqdam kawały, chodze do koleżanke które mają małe dzieci, opowiadam jej o moich przezyciach no iii mała.... jest kochana i dużo się śmieje, ma 3 miesiące a potrafi przeleżeć grzecnie wród zabawek i gaworzy do osiołka a np. gotuje obiad... naprawde to pomaga nie traktuje jej jak dziecka w dosłym znaczeniu czyli najeść wykąpać spać... Ona robi w ciągu dnia ze mną wzystko apotem śpi grzecznie przez cała noc Ja byłam tak chowana przez moją mamę, od maleńka traktowała mni ejak małego przyjacierlaq i powiernika i raczej nigdy nie miała ze mną kłopotu A miłośc między nami jest jak stad do końca świata Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Pani pyta prywatnie czy służbowo? 17.02.06, 22:23 To to, że elegancko by było o tym poinformować chyba? Ale moze ja mam zbyt wysokie mniemanie o dziennikarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka pytanie jest służbowe 18.02.06, 11:35 jest wątek z zaproszeniem do programu na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
bluebebe Re: Tracę cierpliwość 17.02.06, 21:12 dotychczas tylko jak ja chce SPAĆ a ona nie. Ale jeszcze wszystko przede mną, bo ma dopiero 5,5, mca. Odpowiedz Link Zgłoś
jovix Re: Tracę cierpliwość 17.02.06, 22:30 jak nie chc esc , jak nie chce jesc, jak nie chce jesc Odpowiedz Link Zgłoś
apples Re: Tracę cierpliwość 17.02.06, 22:33 Pewnie. przecież jestem tylko człowiekiem, a nie cyborgiem i zapewniam Cię, nie jestem ideałem Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Tracę cierpliwość 18.02.06, 00:04 ja na poczatku traciłam cierpliwość jak próbowałam me dziecie nastroic podług moich widzi misię a nie jego i mi nie wychodziło. Jak zrozumiałam,że to dziecko rządzi na poczatku, to mi sie zrobiło lepiej i sie "dogadalismy" Odpowiedz Link Zgłoś