kajtanka 13.03.06, 22:09 Kupiliśmy takie łóżeczko i nie możemy go złożyć (( POMOCY!!! nie chcą nam sie boki zablokować a instrukcja jest nie czytelna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pampeliszka Re: łóżeczko turystyczne arti ktoś ma??????????Po 13.03.06, 22:27 A kupilas moze przez internet? My z nim walczylismy i walczylismy i d... W koncu wymyslilismy, zeby dokupic aluminiowe prety do scianek bocznych na nastepne wakacje. A w poprzednie cora spala na wersalce. Zla jestem jak diabli, bo lozeczko przyszlo do tesciow, bo my mieszkamy za granica, napisali, ze jest, a moj maz wystawil pozytywny komentarz, zanim sprawdzilismy. Jesli sie Wam uda, to napisz jak to zrobiliscie... Odpowiedz Link Zgłoś
kajtanka Re: pampeliszka 14.03.06, 11:33 Wysłałam opis na meila, daj znac czy dostałac bo mi sie net wyłączył i nie wiem czy poszło Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka2 Re: łóżeczko turystyczne arti ktoś ma??????????Po 13.03.06, 22:29 zeby Ci się zablokowały boki musisz środek poluzować, tzn. nie na płasko, tylko do góry podnieść Odpowiedz Link Zgłoś
baranek77 Re: łóżeczko turystyczne arti ktoś ma??????????Po 13.03.06, 22:56 też miałam ten problem - dokładnie tak jak pisze magdulka2, najpierw blokujesz boki, dopiero potem naciskasz ten środek na dnie łózeczka Pzdr, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
kajtanka Re: łóżeczko turystyczne arti ktoś ma??????????Po 13.03.06, 23:23 WIELKIE DZIEKI Dziewczyny jesteście niezastąpione )) Udało się )))) Odpowiedz Link Zgłoś