meggi7 18.03.06, 09:38 jak w temacie, sama mialam Medele, ale juz mi szwankuje, a poniewaz niedlugo wracam do pracy i zamierzam odciagac dalej, chce zaopatrzyc sie w jakis dobry, nie za drogi (i cichy) sprzet. Poradzcie cos, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
275mona Re: jaki laktator ręczny polecacie? 18.03.06, 10:13 Ja polecam aventa wg mnie jest dobry.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: jaki laktator ręczny polecacie? 18.03.06, 11:03 Też polecam Avent. Od razu masz w zestawie 2 butelki i dyski uszczelniające, żeby móc wygodnie ściągnąć i przechować . Odpowiedz Link Zgłoś
agasasin1 Re: jaki laktator ręczny polecacie? 18.03.06, 11:16 avent-gdyby nie on to juz dawno bym nie karmila(mialam kryzysy laktacyjne),dzieki miemu karmie dalej-jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
slodziutka23101 Re: jaki laktator ręczny polecacie? 18.03.06, 16:15 najlepsze sa te najzwyklejsze ja mam z 3 laktatory nawet z chicco ale jest beznadziejny 80zl a najlepszy okazal sie za 20 Odpowiedz Link Zgłoś
kamea78 Re: jaki laktator ręczny polecacie? 18.03.06, 17:00 Avent - nie mam porównania, bo tylko mam ten, ale polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
azja811 Re: jaki laktator ręczny polecacie? 18.03.06, 19:11 Ja mam porównanie:Napewno Avent-rewelacja!Nuk jak dla mnie beznadziejny.Szybko się zepsuł.Na chicco tez narzekają. Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 AVEnt 19.03.06, 00:01 W szpitalu uzywlama elektryczny Medeli i byl fajny, ale Avent jest reczny wiec pewnei tanszy-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sek_unda Re: jaki laktator ręczny polecacie? 18.03.06, 20:40 Avent Isis zdecydowanie. Drogi, ale wart swojej ceny. Używałam też canpol- dość słabo ciągnie i Chicco- trochę lepszy niż Canpol. I elektryczny z Medeli. Z tych wszystkich Avent uznaję za najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
chom2 Re: jaki laktator ręczny polecacie? 18.03.06, 21:50 Avent. Niekoniecznie nowy, bo na allegro większość ma bardzo mało używane. A że są części zamienne, to bez wahania można kupić taki przechodzony. Sama aktualnie sprzedaję laktator avent, bo mi już nie będzie potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: jaki laktator ręczny polecacie? 19.03.06, 00:01 Mam Canpol i Avent. Aventem troche szybciej sie ściąga. Trzeba poćwiczyc technike sciagania bo kazdy laktator jest inny. Odpowiedz Link Zgłoś