asia.76 11.04.06, 14:18 kupiłam własnie spacerówkę baby dreams lucky.Mam pytanie kiedy moge wozic nia moja niunie,dodam ze wózek rozkłada sie na płasko, - mała ma skonczone 3 miesiace,czy juz mozna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marra1 Re: spacerówka 11.04.06, 21:25 Jesli na plasko, to pewnie tak. Ogolnie spacerowki zaleca sie od ok. 6. miesiaca, kiedy dziecko pewnie siedzi. Inaczej moga byc problemy z kregoslupem. Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: spacerówka 12.04.06, 08:18 ja własnie w tym wózku woziłam od 4 miesiąca , ale generalnie zalecają spacerówkę pózniej Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonka6 Re: spacerówka 12.04.06, 10:51 Też mam taką spacerówkę graco, która rozkłada się na płasko. Mój maluch zaczął właśnie 2 tydzień więc na początku będę go wozić w głębokim, ale myślę że kiedy skończy3 miesiące (czerwiec) przesadzę go do spacerówki. Będzie już cieplutko i raczej nic nie stoi na przeszkodzie. Rozmawiałam już na ten temat z lekarką i nie krytykowała tego pomysłu. Najważniejsze żeby maluszek mógł wygodnie leżeć. Odpadają wszelkie sztywne parasolki. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.76 Re: spacerówka 12.04.06, 13:50 Tez mi sie wydaje że nic nie szkodzi na przeszkodzie aby przejsc na spacerówke , narazie jednak posiedzi w gondoli a jak zrobi sie naprawde ciepło wtedy zmienie na lucky.Dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
proxima77 Re: spacerówka 13.04.06, 10:19 Witam! W instrukcji wozka, pisze ze jest on przeznaczony dla dzieci powyzej 12 miesiaca zycia...? ja tez kupilam ten wozek wczoraj, dla polrocznego dziecka, dzis zrobilam test w domu i nie da sie nim w ogole jezdzic jesli raczka jest z przodu, czy ktos ma podobny problem?? Zastanawiam sie czy go nie oddac poza tym wozek mi sie bardzo podoba, ma duza budke, synek ma duzo miejsca, ale bardzo zalezalo mi aby go widziec a tu nici z tego nie wiem co zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
superslaw Re: spacerówka 13.04.06, 11:28 Mam dokładnie te baby dreams lucky..super płasko się rozklada jestem zadowolona!!wożęsynka jakies dwa tygodnie już a Wojtuś skończy 16.04 w niedzielę wielkanocna trzy miesiące... Odpowiedz Link Zgłoś
superslaw Re: proxima77 13.04.06, 11:30 Da się jeżdzić tylko po równym chodniku nie po wysokich krawężnikach!!!Już próbowałam!!!Ale gdy rączka jest z tył super się jeżdzi..poza tym wózek jest bardzo wygodny dla dziecka i lekki!!!Ja woże mojego 3 miesięcznego synka i jest git!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asia.76 Re: proxima77 13.04.06, 14:52 Dzieki za odpowiedzi.Mnie ten wózek tez bardzo sie spodobał , narazie jestem na etapie jezdzenia po domu ale jak narazie małej sie podoba , wiec jak bedzie ładnie na swieta , to wybierzemy sie na pierwszy spacer nowym wózeczkiem , bo mam juz dosc targania deltima z 4 pietra brrr. Odpowiedz Link Zgłoś