agatekb1 18.04.06, 14:15 hi czy pralyscie zwierzczki z maty edukacyjnej w pralce? kupilam uzywana, bez metek i zastanawiam sie czy mozna to wyprac w pralce... ktos probowal???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubiale1 Re: pranie zwierzaczkow 18.04.06, 14:33 Już wiele razy prałam matę (bez pałąków) i zwierzaczki w pralce na 40 stopni z wirowaniem. Do tego dorzucam ciuszki dziecięce i wszystko razem piorę w dziecinnym proszku. Tylko nie można prać zabawek grających, bo mają baterie. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gaba36 Re: pranie zwierzaczkow 18.04.06, 14:46 Ja też prałam i matę i zwierzaki, zresztą wszystkie pluszaki piorę raz na miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
agatekb1 Re: pranie zwierzaczkow 18.04.06, 14:55 dziewczyny dzieki za odpowiedzi juz wsadzam do pralki )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: pranie zwierzaczkow 18.04.06, 19:42 ja piore tylko pluszową małpe małego (razem z przesciweradłem) jak zasika... Ale moja mam prała biedronke tiny Love i ta wyblakła strasznie. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś