81karolcia 03.05.06, 05:26 witam! moja corcia zaczela 4 miesiac i od kilku dni sama przekreca sie na brzuszek. Zdziwilo mnie to bardzo, poniewaz slyszalam, ze dopiero 5-miesieczne dzieci to potrafia. Jak to wygladalo u Waszych dzieci?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiik Re: z pleckow na brzuszek 03.05.06, 07:22 u nas tez zaczela wczesnie niedlugo potem zaczela sie turlac Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: z pleckow na brzuszek 03.05.06, 10:05 Moja miala 3 m-ce jak zaczela obracac sie najpierw z plecow na brzuch, a pozniej na odwrot, robila to nalogowo. Pozniej miala chwile przerwy i teraz znowu zaczela sie wiercic. Odpowiedz Link Zgłoś
molowiak Re: z pleckow na brzuszek 03.05.06, 10:24 zaczęła się przekręcać na brzuch dzien przed skończeniem 5 mies. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_2 Re: z pleckow na brzuszek 03.05.06, 10:56 Sama od 4 miesiaca sie przekrecala, nie pamietam z ktorej pozycji i po kilku dniach juz w obie strony szalala. UWAZAJ na szrabiątko, zeby sie nie sturlało. Ja sobie za bardzo zaufalam i BACH...Do dzis mi sie to sni... Odpowiedz Link Zgłoś
dusia_mamusia Re: z pleckow na brzuszek 03.05.06, 19:40 Niecałe cztery miesiące i z brzuszka na plecy, Bo leżał głównie na brzuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
ade1 Re: z pleckow na brzuszek 04.05.06, 09:53 zaczela sie przekrecac jak skonczyla 7 m-cy Odpowiedz Link Zgłoś
patrysia55 Re: z pleckow na brzuszek 04.05.06, 11:05 moja niunia ma 5 i pół miesiąca i gdzies od tygodnia tak sie przewraca! także tylko pogratulować sprytnej córeczki) Odpowiedz Link Zgłoś
anias29 Re: z pleckow na brzuszek 04.05.06, 11:51 Po skończeniu 4 miesięcy. Znam osobiście jednego 10-miesięczniaka, który do tej pory nie umie tej sztuczki Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: z pleckow na brzuszek 04.05.06, 12:11 ja juz dawno przestalam czytac wszystkie madrosci zawarte w ksiazkach, bo to co pisza to wyciagana srednia, moj synek wiele rzeczy robi duzo wczesniej wiec zamaist sie martwic ciesze sie, a Tobie pogratulowac dzielnej corci, jeszcze nie raz Cie czyms zaskoczy Odpowiedz Link Zgłoś