saba30 16.05.06, 14:17 Które mleko modyfikowane nie jest słodkie? Chce dawać mojej 10 mies córeczce mleko modyfikowane . Kupiłam Bebiko 2 GR ale ona krzywi sie na nie niemiłosiernie i protestuje, bo smakuje zupełnie inaczej niż cycuś Poradżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreola7 Re: Pyt do mam karmiacych butelką 16.05.06, 14:56 Zdecydowanie mniej słodki jest Bebilon, choć niestety mam porównanie tylko niestety z Bebikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mama9m Re: Pyt do mam karmiacych butelką 16.05.06, 15:00 my próbowaliśmy Nan, Bebiko i staneło na Bebilonie. Najbardziej mu te smakuje.Poza tym przestawianie na butle jest do opanowania ale wymaga troche cierpliwości zanim dzidź zaskoczy że cycowego mleczka już nie bedzie. Musi sie przyzwyczaić, daj jej troszke czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Pyt do mam karmiacych butelką 16.05.06, 19:08 A Twoje mleko nie bylo slodkie?Moje bylo niesamowicie slodkie. Mama przywiozla mi z Polski Enfamil z lipilem i nie jest slodki-taki normalny,nawet zapach ma podobny do kobiecego mleka.Jednak nie moge go podawac synkowi,mimo ze podawalam kanadyjski Enfamil.Po polskim dostal potwornej biegunki.Wystarczylo,ze raz wypil kanadyjskie mleko i wszystko jest ok.Jakiegos skladnika widocznie nie toleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
bierkab Re: Pyt do mam karmiacych butelką 16.05.06, 21:26 Ja probowalam rozne mleka NAN, BEBIKO ale najbardziej smakuje mojemu synkowi BEBILON 2. Kiedy dawalam mleka Nan albo Bebiko, wypijal po gora 50 ml, a jak dalam Bebilon to wypil pierwszy raz całe 180 ml. Polecam to mleczko ( zawiera prebiotyki, wzbogacone jest w zelazo. Odpowiedz Link Zgłoś