Dodaj do ulubionych

śpwiorek do spania

19.05.06, 20:52
zastanawiam sie nad kupnem spiworka.moze pozno - mała bedzie miała wkrótce
roczek,ale w nocy strasznie sie rozkopuje i budzi sie zmarznieta.byłam dzis w
sklepie i powiedziano mi ze nie ma takich rozmiarów spiworków?a mi sie o uszy
obiło ze sa...i czy wogóle te spiworki sie sprawdzaja??
Obserwuj wątek
    • kataha Re: śpwiorek do spania 19.05.06, 21:11
      Witam . Mam dwie córeczki Strasza była w spiworu od 3 miesiąca do 2 roku, teraz
      zakłądam jej czasami po kąpieli, nie che juz na noc ( bo nie może przychodzic
      do nas do łużkasmile) Mojej młodszej też zakładam. To bardzo dobrze siesprawdza,
      dziecku jest ciepło, a i nam spi sie lepiej wiedząc że dzieciaczkom jest
      ciepło. Tylko nie wiem jak na takei małe sprępowanie ciałka zareaguje Twoja
      pociecha?
      • 111a4 Re: śpwiorek do spania 19.05.06, 21:13
        mała nosi rozmiar ubranek 86.w sklepie powiedzieli mi ze dla niej nie ma
        spiworka...
      • bo76 Re: śpwiorek do spania 19.05.06, 21:16
        Majka ma 14 miesiecy, w śpiworku śpi odkąd zaczęła się wiercić i rozkopywać w
        nocy. Polecam, mam grubszy - zamiast kołderki i cieńszy, taki na lato. Super -
        nie sprawdzam milion razy w nocy, czy się rozkopała. A co do skrępowania
        ruchów - Majka świetnie opanowała spacery w śpiworku po łóżeczku, wcale jej on
        nie przeszkadzasmile))
        Co do rozmiarów - oba są duze, na pewno można dostać wieksze rozmiary. A jak
        nie - rozetnij mniejszy i przedł€ż go trochę.
    • jdylag75 Re: śpwiorek do spania 19.05.06, 21:31
      Mój synek dostał śpiworek na 110 cm, czyli są większe, świetnie się sprawdza.J
    • jola261 Re: śpwiorek do spania 19.05.06, 21:49
      Są na allegro,wystarczy, że wpiszesz w wyszukiwarce śpiworek 86 i wyskakują
      trzy pozycje. I naprawdę niedrogo.
      • kropka1907 Re: śpwiorek do spania 20.05.06, 09:55
        A u nas się nie sprawdził, Mały (ma teraz rok) nie może w tym wstać (nawet
        usiąść) i się drze. Spał w tym może ze 3 misiące, póki nie był jeszcze "mobilny"
        • anias29 Re: śpwiorek do spania 20.05.06, 12:47
          U nas się sprawdza, młody ma 15 mies. i potrafi w śpiworku usiąść i wstaćsmile A
          śpiworki duże są, nasz jest na 98 cm.
    • jagoda56 Re: śpwiorek do spania 20.05.06, 12:57
      Moja Ola ma śpiworek od 10 miesiaca.Dostala od cioci na 110 cm.Od samego
      początku wstawała i siadala w nim.Sprawdza się w 100% pod kazdym względem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka