ania-1980_1980 22.05.06, 17:11 Wlasnie wrocilismy od lekarza i taka diagnoza.Pomuzcie dziewczyny czy to moze byc grozne?Maly nie goraczkuje ma37,5 ale za to strasznie kaszle.Prosze o slowa pociechy i dobre rady od mam ktore to przerabialy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_monika Re: Zapalenie tchawicy u 5-cio miesiecznego synka 22.05.06, 17:13 dostaliście jakieś leki, będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
wi0la Re: Zapalenie tchawicy u 5-cio miesiecznego synka 22.05.06, 20:21 czy procz kaszlu tez cos jesczze ma?pytam bo moj synek juz od miesiaca ciagle kaszle,tzn teraz juz o wiele mniej.Bral przez 1,5 tygodnia mucosolvan a teraz ma chrypke spora( bo sporo tez rozmawia po swojemu krzyczac) ten kaszel ma zazwycza j w nocy i nad ranem.MOj lekarz stwreirdzil ze to albo nietypowa alergia na pylki albo niewyleczona choroba. Napisz cos wiecej o objawach swojego synka Odpowiedz Link Zgłoś
ania-1980_1980 Re: wiola 23.05.06, 15:47 To taki brzydki,glosny,suchy i krtaniowy kaszel.Pozatym nic malemu nie dolega Odpowiedz Link Zgłoś
hunterus007 Re: Zapalenie tchawicy u 5-cio miesiecznego synka 23.05.06, 09:04 nawet mnie nie straszcie, bo moja 4mczna córka też ma taki kaszel od 3 tygodni- w nocy i nad ranem..juz dwa razy byłam u pediatry, nic nie znalazł-osłuchowo dobrze, w gardle ok..ale syrop niedobry dał. CHociaż na nim jest napisane, ze w alegriach tez sie stosuje ale od wczoraj bardziej kaszle-w dzień też..taki suchy ten kaszel życzę zdrówka wszystkim dzieciaczkom i mamom Hania Odpowiedz Link Zgłoś
vharia Re: Zapalenie tchawicy u 5-cio miesiecznego synka 22.05.06, 20:43 Groźne byłoby tylko zaniedbane. Podawajcie leki i obserwujcie dziecko. Tylko duszności powinny Was nastraszyć i wygonić do szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś