kasia-lublin 28.05.06, 07:50 dziewczyny,biorę antybiotyk i mam 38.5 gorączki,nie miałam tyle pokarmu zamrożonego,więc nakarmiłam ze 2 razy córkę swoim pokarmem,ma 5 tyg.czy któraś wie jakie mogą być konsekwecje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakw Re: karmienie a gorączka 28.05.06, 08:58 Nie martw się, mleko od Twojej temperatury się nie psuje. Jak masz siłę to karm (jak rozumiem lekarz przepisujący antybiotyk wiedział, że jesteś mamą karmiącą) Odpowiedz Link Zgłoś
anetakor Re: karmienie a gorączka 28.05.06, 09:28 Twoja temperatura nie ma wpłuwy najakość mleka Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: karmienie a gorączka 28.05.06, 10:40 kiedy karmisz przekazujesz dziecku przeciwciala - staraj sie ja karmic jak najczesciej (lekarz, ktory Ci przepisywal antybiotyk wie, ze karmisz?) Odpowiedz Link Zgłoś
paola1522 Re: karmienie a gorączka 28.05.06, 15:09 HEJKA.JA MAM ROCZNE DZIECKO I PRZEZ TEN ROK DUZO CHOROWAŁAM ZA ANGINE I MIALAM GORACZKE I BRAŁAM ANTYBIOTYKI KILKANASCIE JUZ RAZY A TEZ CAŁY CZAS KARMIE.I JESLI MASZ GORACZKE 38,5 TO NIE POWINNAS KARMIC BO MLEKA SIE WTEDY ZWARZA,JA MIALAM TAK SAMO LEKARKA KAZAŁA MI ODSTAWIC MAŁA OD PIERSI BO MIALAM GORACZKE38,5 I DOSTAŁAM MOCNY ANTYBIOTYK ALE JA NIE ZAMIERZALAM MAŁEJ ODSTAWIC WIEC POSZLAM PRYWATNIE DO LEKARZA I DOSTALAM ANTYBIOTYK W ZASTRZYKACH,GORACZKA SPADLA I NADAL KARMIŁAM DZIECKO.POZDRAWIAM GORACO. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-lublin Re: karmienie a gorączka 29.05.06, 09:19 dzięki dziewczyny,znalazłam na forum karmienie piersią mnóstwo inf.o tym,że jednak mogę karmić i karmię.mam zapalenie nerek a lekarz wi,że karmię Odpowiedz Link Zgłoś