Dodaj do ulubionych

"wpadka" po 3 mies po porodzie???????????????

12.06.06, 10:09
blagam, niech mnie ktos pocieszy i doradzi cos. jestem 3,5 mies po porodzie (
mamy wspanialego synka!) karmie piersia, i mialam juz dwa dziwne okresy, po
1,5 i po 3mies. Byly to bardzo krotkie, skape krwawienia(1, 2 dni). wczoraj z
mezem w trakcie wspolzycia pekla nam prezerwatywa!!! kocham dzieci a
najbardziej mojego syneczka, ale nie mozemy sobie tearaz pozwolic na kolejne
dziecko! myslalam o postinorze ale to raczej niemozliwe przy karmieniu
piersia.. chyba ze zrobilabym przerwe i odciagala pokarm??? czy jest ktos kto
mial podobne doswiadczenai i moze sie nimi podzielic?????
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: "wpadka" po 3 mies po porodzie?????????????? 12.06.06, 10:17
      W związku z tym, że to ma bezpośredni związek z rozwojem i pielęgnacją
      niemowlęcia, umieściłaś swój wątek właśnie tutaj? :I

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=216
      • slodziutka23101 Re: "wpadka" po 3 mies po porodzie?????????????? 14.06.06, 15:27
        o bozie jak oni cie tutaj oceniaja a ty tylko pytalas o rade masakra jak to
        czytam
    • amwaw Re: "wpadka" po 3 mies po porodzie?????????????? 12.06.06, 10:38
      postinor
      po przyjęciu 12h nie można karmić piersią=dzień nie karmienia
      ale lepiej szybko zadzwoń do lekarza bo po porodzie śluzówka macicy jest bardzo
      dobrze ukrwiona i łatwo o ciąże

pewnie powinnaś napisać na "ciąży i porodzie" ale jakoś na "przyszłą mame
      wymieniającą się doświadczeniem o ciąży i porodzie" ten post nie wygląda...
      zawsze mogłaś poczekać ze swoim problemem na powstanie forum dobranego
      odpowiednio tematycznie do Twojego problemu "uwaga!wpadka"wink)))

mam nadzieje, że synek jakoś na butlę da się namówić
      powodzeniasmile
      • serdynka1 Re: "wpadka" po 3 mies po porodzie?????????????? 12.06.06, 11:07
        amwaw napisała:

> postinor
        > po przyjęciu 12h nie można karmić piersią=dzień nie karmienia
        > ale lepiej szybko zadzwoń do lekarza bo po porodzie śluzówka macicy jest
        bardzo
        > dobrze ukrwiona i łatwo o ciąże
        >
        > pewnie powinnaś napisać na "ciąży i porodzie" ale jakoś na "przyszłą mame
        > wymieniającą się doświadczeniem o ciąży i porodzie" ten post nie wygląda...
        > zawsze mogłaś poczekać ze swoim problemem na powstanie forum dobranego
        > odpowiednio tematycznie do Twojego problemu "uwaga!wpadka"wink)))
        >
        > mam nadzieje, że synek jakoś na butlę da się namówić
        > powodzeniasmile

dziekuje. uspokoilas mnie i jednoczesnie zasials nowa nutke niepokoju...
        ostatni okres mialam, 1.06,trwal jednak 1 dzien,wiec nie wiem czy to byl
        okres?? do lekarza jade po poludiu.
        nie czuje sie zobowiazana zeby tlumaczyc sie czemu akurat tu umiescila swoj
        watek!!jesli on kogos urazil to przepraszam.
        dziekuje amwaw jeszcze raz.
        • zona_mi Re: "wpadka" po 3 mies po porodzie?????????????? 12.06.06, 11:30
          Nie czuję się osobiście urażona, ponieważ mam to szczęście, że nie ja przenoszę
          te niezmierzone ilości wątków z Niemowlęcia wink
          Tylko nie mogę się nadziwić, dlaczego wchodząc na forum większosć użytkowniczek
          ma w nosie zasady panujące na nim i zamiast od razu zapoznać się ze wskazówkami moderatora , usiłuje przeforsować
          swoje widzimisię.

> nie czuje sie zobowiazana zeby tlumaczyc sie czemu akurat tu umiescila swoj
          > watek!!

Zobaczymy czy moderator poczuje się zobowiązany do poinformowania Cię, dokąd
          przeniesie Twój wątek. Pewnie tak, bo tu są uprzejmi moderatorzy.
          • jir Re: "wpadka" po 3 mies po porodzie?????????????? 12.06.06, 21:38
            Boże jaka ty jesteś dziewczyno zgorzkniała, aż mi Cię żal...
            • majan2 To jest watek na temat 12.06.06, 21:54
              A ja uwazam, ze ten watek ma wiele wspolnego zpielegnacja niemowecia. dziewczyna
              pyta sie czy jak wezmie dany lek czy to wplynie na jej pokarm, ktory jest
              podstawa bytu jej niemowlecia. A gdzie mialaby ten watek umiescic?
              Ja bylam w bardzo podnje sytuacji. Ginekolog mi powiedziala, ze szanse na ciaze
              do 3 meisicy po porodzie i przy karmieniu piersia sa , ale małe. No i na
              szczescie miała racje.
            • serdynka1 Re: "wpadka" po 3 mies po porodzie?????????????? 12.06.06, 22:27
              uważasz jir ze jestes masz prawo tak pochopnie mnie oceniac.. nie znasz mnie
              zupelnie ani mojej sytuacji, a tak latwo mnie podsumowalas. to przykre..
              bardzo jestem tez ciekawa co w twoim jezyku oznacza slowo "zgorzknialy"????
              • feema-to-ja Re: "wpadka" po 3 mies po porodzie?????????????? 13.06.06, 07:42
                no ja pier.... czy Wy zawsze sie musicie klocic jak baby na targu???!!!!!!!!!!
                Normalnie rece opadaja-kazda okazja jest dobra zeby sie rzucic z pazurami, nie?
              • zolza78 Re: "wpadka" po 3 mies po porodzie?????????????? 13.06.06, 09:38
                ale to przecież wcale nie było do ciebie, tylko do zona_mi ...
                o co się awanturujesz?
                • feema-to-ja Re: "wpadka" po 3 mies po porodzie?????????????? 13.06.06, 10:35
                  uderz w stol a nozyce sie odezwa,
    • agastrusia Re:A wracając do tematu 13.06.06, 10:35
      to dziwne okresy wczasie laktacji mogą być. Ja np po połogu dostałam normalnie
      okres ale następny był po dwóch miesiącach i do tego bardzo skąpy więc też sie
      zastanawiałam czy przypadkiem nie jestem w ciąży ale wszystko było ok. Może i u
      ciebie tak jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka