magda_272 28.06.06, 19:34 dziewczyny jak często wymieniacie smoczki (te przy butelkach)?Chodzi mi o to co ile nowy i kiedy większy rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiniak22 Re: co ile nowy smoczek? 28.06.06, 20:45 ja wymieniam smoczki na nowe jak sie przytykaja bo to chyba kwestia wyrobienia bo przetykanie dziurki nie pomaga na dlugo lub kiedy peknie co w przypadku smoczkow sylikonowych zdazylo mi sie tylko raz choc pewnie bedzie sie czesciej zdazac jak wyjda juz zeby ale jesli chodzi o wiekszy rozmiar to zalezy od jedzenie bo np do kaszki juz jest smoczek z wieksza dziurka a chodzi o to zeby dziecku latwo bylo ciagnac i polecam uzywac caly smoczkow jednaj firmy i o tym samym kasztalcie bo dzieci sie przyzwyczajaja i potem przy zmianie moze byc problem Odpowiedz Link Zgłoś
karynk Re: co ile nowy smoczek? 28.06.06, 22:45 Co do uspokajajacych wiem, że producent zaleca wymianę co 6 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa Re: co ile nowy smoczek? 28.06.06, 23:52 smoczki od butli wymieniam średnio co mc smoczki uspakajacze;P najczęściej co 1-1,5mca smoka dwójkę do butli kupiłam tydzień temu-mała ma ponad 6mcy ale karmię piersią a wtedy nie trzeba się z tym spieszyć-zmieniłam gdy zaczęła się denerwować przy piciu(pewnie za wolno leciało;P) Odpowiedz Link Zgłoś