Dodaj do ulubionych

wszystko różowe - pomocy = moje pranie :(

14.07.06, 12:18
no właśnie wszystkie ciuszki mojego synka zafarbowały na różowo od czerwonych spodni! jak to wywabić??? jutro wyjeżdżam chciałam żeby miał czyste ciuszki i nie zauważyłam tych spodni bo zawinęły się w ręcznik buuu
Obserwuj wątek
    • aroska Re: wszystko różowe - pomocy = moje pranie :( 14.07.06, 12:22
      Ja wybielalam w Ace...ale nie wszystko sie super udalo....
    • endzi11 Re: wszystko różowe - pomocy = moje pranie :( 14.07.06, 12:23
      kup wybielacz ace albo jakiś inny i wypierz w pralce,albo namocz,mi tak zeszło
      jak pofarbowałam białe rzeczy męża,powodzeniasmile
      • luna333 Re: wszystko różowe - pomocy = moje pranie :( 14.07.06, 12:29
        koleżanka dała mi vanish i testuję sad nie wiem czy dla niemowlaka to można Ace potraktować?
        • aroska Re: wszystko różowe - pomocy = moje pranie :( 14.07.06, 12:30
          Ja traktowałamwink)) Potem oczywiscie jeszcze dokladne pranie i plukanie...
          • luna333 Re: wszystko różowe - pomocy = moje pranie :( 14.07.06, 12:32
            no dobra - jak nie zejdzie to zrobię pranie nr3 - chyba nieźle zapłacę za wodę smile byle mój synek w pinkach nie chodził - piżamka to pikuś ale koszulki i spodenki? a to taki landrynowy pink a`la barbie smile
            • mamaola111 Re: wszystko różowe - pomocy = moje pranie :( 14.07.06, 12:40
              Przy podobnym problemie pomogło półgodzinne moczenie w Ace delicate i ponowne
              pranie z proszkiem i Ace delicate. Zyczę powodzenia smile))
    • mucha0278 Re: wszystko różowe - pomocy = moje pranie :( 14.07.06, 13:20
      nie wiem czy acze będzie dobre na ufarbowane ciuszki. ja kupiłam odbarwiacz (
      jakoś tak się nazywa zapytaj w sklepie chemicznym).Potem oczywiście trzeba
      uprać. Słyszałam też ,że bardzo dobry jest vanish ale ten w proszku.Pozdrawiam i
      życzę powodzenia.
      • mmala6 Re: wszystko różowe - pomocy = moje pranie :( 14.07.06, 13:25
        Jezeli ciuszki sa kolorowe to nie Ace bo on WYBIELA, czyli jest do bialych
        rzeczy.
        • luna333 Re: wszystko różowe - pomocy = moje pranie :( 14.07.06, 13:28
          ciuszki były jasno błękitne hehe były i jak patrzę do pralki to nadal są pink czyli nic nie zeszło sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka