luna333 14.07.06, 12:18 no właśnie wszystkie ciuszki mojego synka zafarbowały na różowo od czerwonych spodni! jak to wywabić??? jutro wyjeżdżam chciałam żeby miał czyste ciuszki i nie zauważyłam tych spodni bo zawinęły się w ręcznik buuu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aroska Re: wszystko różowe - pomocy = moje pranie :( 14.07.06, 12:22 Ja wybielalam w Ace...ale nie wszystko sie super udalo.... Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Re: wszystko różowe - pomocy = moje pranie :( 14.07.06, 12:23 kup wybielacz ace albo jakiś inny i wypierz w pralce,albo namocz,mi tak zeszło jak pofarbowałam białe rzeczy męża,powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: wszystko różowe - pomocy = moje pranie :( 14.07.06, 12:29 koleżanka dała mi vanish i testuję nie wiem czy dla niemowlaka to można Ace potraktować? Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: wszystko różowe - pomocy = moje pranie :( 14.07.06, 12:30 Ja traktowałam)) Potem oczywiscie jeszcze dokladne pranie i plukanie... Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: wszystko różowe - pomocy = moje pranie :( 14.07.06, 12:32 no dobra - jak nie zejdzie to zrobię pranie nr3 - chyba nieźle zapłacę za wodę byle mój synek w pinkach nie chodził - piżamka to pikuś ale koszulki i spodenki? a to taki landrynowy pink a`la barbie Odpowiedz Link Zgłoś
mamaola111 Re: wszystko różowe - pomocy = moje pranie :( 14.07.06, 12:40 Przy podobnym problemie pomogło półgodzinne moczenie w Ace delicate i ponowne pranie z proszkiem i Ace delicate. Zyczę powodzenia )) Odpowiedz Link Zgłoś
mucha0278 Re: wszystko różowe - pomocy = moje pranie :( 14.07.06, 13:20 nie wiem czy acze będzie dobre na ufarbowane ciuszki. ja kupiłam odbarwiacz ( jakoś tak się nazywa zapytaj w sklepie chemicznym).Potem oczywiście trzeba uprać. Słyszałam też ,że bardzo dobry jest vanish ale ten w proszku.Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: wszystko różowe - pomocy = moje pranie :( 14.07.06, 13:25 Jezeli ciuszki sa kolorowe to nie Ace bo on WYBIELA, czyli jest do bialych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: wszystko różowe - pomocy = moje pranie :( 14.07.06, 13:28 ciuszki były jasno błękitne hehe były i jak patrzę do pralki to nadal są pink czyli nic nie zeszło Odpowiedz Link Zgłoś