kasiac23 18.07.06, 17:59 chcialam sie zapytac ile mialy wasze dzieci gdy zaczely chodzic. moja cora w poniedzialek konczy roczek jeszcze nie chodzi nawet za jedna raczke zawsze szuka drudgiej choc bardzo chce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kayah73 Re: chodzenie 18.07.06, 19:55 Tak calkiem sama (i z wyrazna przewaga nad raczkowaniem) jakis tydzien po skonczeniu roku. Wczesniej "puszczala sie" od mebla do mebla, w waznych sprawach raczkowala, a w dalsze chodzone trasy za raczke. Odpowiedz Link Zgłoś
oda100 Re: chodzenie 18.07.06, 21:25 11 m-cy 3 tygodnie. Miesiac wczesniej stanal sam bez trzymania i rozwijal ta umiejetnosc az postawil pierwsze kroki. ps. Moj synek byl pewien czas pod kontrola fizjoterapeuty, mowili cos o napieciu, dosc pozno zaczal sie przekrecac na boki; wszystko sie unormowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
parg4 Re: chodzenie 18.07.06, 21:50 No a mój jak miał 9.5 miesiąca cieszyłam sie i to bardzo ale wiedziałam że będzie gorzej z upilnowaniem go inne dzieciaki sobie fajnie siedziały w wózkach a tu nic z tego teraz ma 14 miesięcy i będzie chyba alpinistą Odpowiedz Link Zgłoś
ade1 Re: chodzenie 19.07.06, 09:32 syn- 11 m-cy, corka 13,5- i jeszcze nie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś