anwaryl Re: sinienie nozek 27.07.06, 00:29 Przepraszam, za szybko wcisnelam enter. Witam serdecznie, Jestem mamą 4 miesiecznej dziewczynki. Ostatnio zaobserwowalam, ze jak trzymam ją na rączkach to sinieją jej nozki. Jak poloze to wszystko jest ok, ale w pozycji pionowej badz ,,polpionowej,, po jakims czasie nozki robią sie sine. Zaznacze, ze nie trzymam jej mocno. Z gory dziekuje za pomoc. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: sinienie nozek 27.07.06, 08:21 mojej tez sie tak robi-7sierpnia skonczy 4 mce. ma przebadana krew, mocz,tarczyce i nerki-wszytsko ok. Mysle ze to po prostu układ krazenia wciąż sie rozwija Odpowiedz Link Zgłoś
eps Re: sinienie nozek 27.07.06, 08:24 U mojego synka to samo a zdrowy jak rydz. Odpowiedz Link Zgłoś
anwaryl Re: sinienie nozek 27.07.06, 10:16 dzieki za informacje, uspokoilyscie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
jks76 Re: sinienie nozek 27.07.06, 10:35 ja bym tego tak nie bagatelizowala, kazde dziecko jest inne i moze mu byc co innego, na pewno twoje dziecko jest zdrowe, ale zeby sie upewnic powinnas isc z nim do lekarza, zawsze sinienie konczyn jest oznaka slabszego krazenia, ale zeby wykluczyc chorobe trzeba sie na tym znac, czyli byc lekarzem, ja na twoim miejscu poszlabym dzidzie przebadac, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś