caroleck 28.07.06, 10:54 ile kompletów pościeli kupić? jak często zmienia sie pościel niemowlęciu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalalik Re: pościel dla malca 28.07.06, 10:58 Ja kupie tylko 1 komplet pościeli - tak na wszelki wypadek. Na początku i tak nie zamierzam go używac. Jedynie tylko prześcieradełko i ochraniacz na łóżeczko. Maleństwo bedzie spało na początku w śpiworku (ew. rożku) - wydaje mi się to rozwiązanie praktyczniejsze - przynajmniej sie nie odkopie ani nie przydusi kołderką. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.t1 do annalalik 28.07.06, 11:03 annalalik napisała: > Ja kupie tylko 1 komplet pościeli - tak na wszelki wypadek. Na początku i tak > nie zamierzam go używac. Jedynie tylko prześcieradełko i ochraniacz na > łóżeczko. Maleństwo bedzie spało na początku w śpiworku (ew. rożku) - wydaje mi > > się to rozwiązanie praktyczniejsze - przynajmniej sie nie odkopie ani nie > przydusi kołderką. > MAM TAKIE PYTANKO: JAKI ROZMIAR TEGO SPIWORKA SIE KUPUJE DLA TAKIEGO MALUSZKA. BO SĄ RÓŻNE I NIE WIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: pościel dla malca 28.07.06, 11:03 poki co kupilam dwa przescieradla i jeden spiworek. dokupie jeszcze spiworek na zmiane i byc moze ochraniacz na lozeczko. na pierwsze miesiace wystarczy. do roku dziecko i tak nie powinno spac na poduszce, a gdyby w spiworku bylo malcowi za zimno, przykryje go dodatkowo kocykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.t1 Re: pościel dla malca 28.07.06, 11:02 JA KUPILAM 3 SLICZNE BAWELNIANE KOMPLETY. TEZ ZASTANAWIALAM SIE NAD SPIWORKIEM, ALE NARAZIE NIE MOGE SIE ZDECYDOWAC. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: pościel dla malca 28.07.06, 11:08 spiworek, ktory mam, jest chyba do rozmiaru 65. nie pamietam dokladnie, ale to chyba najmniejszy rozmiar. drugi zamierzam kupic troche wiekszy na 70 badz 80. najlepiej taki, ktory w "nogach" mozna podlozyc, a jak dziecko podrosnie, powiekszyc o to podlozenie. Odpowiedz Link Zgłoś
caroleck Re: pościel dla malca 28.07.06, 11:23 ale w zimę chyba nie wystarcza tylko rożek lub tylko śpiworek? Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: pościel dla malca 28.07.06, 11:27 jesli zima oznacza, ze masz w domu zimno, to nie. spiworki mozna kupic rozne. jedne sa cienkie, na lato, inne grube, pikowane, na zime. ja mam taki pikowany, wiec powinien byc cieply. w razie potrzeby bedzie jeszcze kocyk, ale maluszka nie powinno sie przegrzewac. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-mama Re: pościel dla malca 28.07.06, 11:30 WYSTARCZY (JES MALUCHOWI W NIM BARDZO CIEPŁO)I MALUSZEK W ŚPIWORKU SIE NIE ROZKOPIE-POLECAM SA NIEAZWODNE.a CO DO POŚCIELI MIAŁAM DWA KĄPLETY I ŚPIWOREK - WYSTARCZYŁO. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos_79 Re: pościel dla malca 28.07.06, 12:19 ja kupilam jeden komplet, dwa prześcieradelka. Na razie i tak nie będę używala tej pościeli, tylko rożek, lub kocyk. Jak piszecie o tych spiworkach, to chyba też taki zakupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama