magdax78 31.07.06, 17:13 wymagania dosc lekki skladany -tak aby mozna go bylo przewiezc w bagazniku dla dziecka od 0- 3 lat z gondolka (dziecko mialoby spac w wozku do 3-4 mies ...nie musi byc taki z najtanszych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adanis Re: wozek-pomozcie doswiadczone 31.07.06, 17:25 ten temat byl tu juz iles razy,poszukaj w wyszukiwarce. Ja moge polecic tylko swoj Quinny Buzz. Jest super lekki, osobno gondolka i spacerowka i Babyschale. Odpowiedz Link Zgłoś
helga76 Re: wozek-pomozcie doswiadczone 31.07.06, 20:39 polecam wózek marki IMPLAST, model ROY-jest bardzo lekki, z gondola i spacerówką. Sama taki mialam, bardzo sobie chwaliłam go, był lekki i na paskach. www.implast.pl Odpowiedz Link Zgłoś
brunette23 Re: wozek-pomozcie doswiadczone 31.07.06, 21:17 my mamy implastu driver 3xl i go uwielbiamy... mimo iż ma minusy bo cięzki dość stelaż ale za nic nie zamieniłabym go na żaden inny mimo iż sama znosiłam po schodach... no i super się prezentuje... jeśli chcesz przeslę Ci zdjęcie na priv... pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia19801 Re: wozek-pomozcie doswiadczone 01.08.06, 09:47 Ja moge polecic Quinny Speedi XS. Jest super lekki, osobno gondolka i spacerowka i można też na stelażu zainstalować nosidełko. Szybko się składa - zajmuje mało miejsca w samochodzie, ma duże pompowane koła - bez problemu można się poruszać po naszych chodnikach... a nawet ostatnio byłiśmy nad morzem i jeździliśmy nim po plaży. Ma kosz na zakupy i 2 folie przeciwdeszczowe. Jest super P O L E C A M !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: wozek-pomozcie doswiadczone 01.08.06, 10:06 A ja polecam Jane Slalom - jest najlżejszy ze wszystkich wózków - spacerówka 8 kg, ma gondolę i fotelik montowany na stelaż bez dodatkowych adapterów. Jest zwrotny, super się go prowadzi, spisuje się bez zastrzeżeń i można go polecić, bo naprawdę świetny wózek. Odpowiedz Link Zgłoś