majeczka1208 19.08.06, 12:06 czy do ubiegania sie o becikowe potrzebeny jest pesel dziecka( na który się czeka ok. 1-m-ca) i jakie dokumenty sa jeszcze wymagane? Wiem,ze należy się zgłosić do MOP'sa. dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda130306 Re: Becikowe w Gdańsku 19.08.06, 12:46 niestety zeby ubiegac sie o becikowe musisz miec pesel i ksero aktu urodzenie dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
majora1 Re: Becikowe w Gdańsku 19.08.06, 14:02 weź ze sobą ksero dowodu osobistego swojego i taty dziecka, bo tam nawet niee ma gdzie zrobić- oryginały do wglądu Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: Becikowe w Gdańsku 19.08.06, 18:40 Ja becikowe załatwiłam bez peselu - dosłałam pocztą później. Odpowiedz Link Zgłoś
edytasob Re: Becikowe w Gdańsku 19.08.06, 21:33 jestem z gdanska.do becikowego pesel nie jest konieczny bezwzglednie. my dostalismy kase po 3 tyg., a pesel mielismy doslac po jego otrzymaniu. zadzwon do mopsu na powstancow warszawskich, do wydzialu zasilkow (zapomog) a tam Ci powiedza, jakie dokumenty powinnas przywiesc i jakie wnioski u nich wypelnic. powinnas podac im rowniez nr konta, na ktore maja Ci przeslac kase. i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: Becikowe w Gdańsku 20.08.06, 11:06 Poczytaj sobie www.mops.gda.pl/index.php?id=109#www Odpowiedz Link Zgłoś