edytap81 06.09.06, 18:20 Mam pytanie - z jakiej firmy używacie mleka modyfikowanego ?. Chciałabym przygotowywać kaszki ryżowe na mleku modyfikowanym a nie z piersi, ale tak naprawdę to nie wiem które jest najlepsze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamawiki21 Re: Mleko modyfikowane 06.09.06, 18:37 Moja corcia byla na piersi tylko 3 miesiace i tez mialam problem z wyborem mleka. Ale od 8 miesiecy uzywam Bebiko (teraz akurat bebiko 2 R) i polecam wszystkim bo naprawde bardzo dobrze przyswajalne mleko, zreszta takie zdanie ma tez lekarka mojej corci. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiac23 Re: Mleko modyfikowane 06.09.06, 19:34 ja karmilam moja corcie 2 tyg (tylko tyle ile w szpitalu bylam) mlekiem NAN1 teraz juz corcia skonczyla roczek i mmy nestle junior czyli przeszla wszystkie etapy nana i nigdy nie bylo zanych problemow Odpowiedz Link Zgłoś
marta773 Re: Mleko modyfikowane 06.09.06, 19:55 Hej. Ja karmiłam pierwsią tylko miesiąc i od początku karmimy Małą Bebilonem. Dla nas jest to najlepsze mleko. Odpowiedz Link Zgłoś
izex Re: Mleko modyfikowane 06.09.06, 20:53 ja od urodzenia bebilon a od 2 miesiaca nan Odpowiedz Link Zgłoś