kanaviosta 09.09.06, 23:49 czy Waszym dzieciaczkom zdarzyło się, że wcześniej chodziły niz siedziały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanaviosta Re: siadanie/ wstawanie 09.09.06, 23:50 niz usiadły smodzielnie, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
fka77 Re: siadanie/ wstawanie 10.09.06, 12:06 moj wstał wpierw i ze stania na pupe usiadł.I troche sie martwie bo zaczyna stac non stop zamiast siedziec i sie bawic a dopiero 7 mc skonczył Odpowiedz Link Zgłoś
kanaviosta do fka77 10.09.06, 12:17 mniej więcej w tym samym czasie odpowiadałysmy na swoje posty z tym, że mnie po prostu ciekawiło po jakim czasie Mała usiądzie, bo jak dotąd robiła głośne bęc na bok, a siedziała podpierając się rączką. ale dzisiaj rano usiadła teraz czekam tylko na zimę, na wspólne szalone zabawy w śniegu Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: siadanie/ wstawanie 11.09.06, 14:39 kanaviosta napisała: > niz usiadły smodzielnie, oczywiście Ja tak może trochę nie w temacie, ale "samodzielnym siadaniem" nazywa się siadanie z pozycji "niskiej" (leżącej, na czworakach), a nie grawitacyjne klapnięcie na pupę z pozycji stojącej ))) Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
kanaviosta Re: siadanie/ wstawanie 11.09.06, 20:33 mama_kotula napisała: > > Ja tak może trochę nie w temacie, ale "samodzielnym siadaniem" nazywa się > siadanie z pozycji "niskiej" (leżącej, na czworakach), a nie grawitacyjne > klapnięcie na pupę z pozycji stojącej ))) uściśle wiec: usiadła powolutku, przytrzymujac sie szczebelków ) Odpowiedz Link Zgłoś
fka77 Re: siadanie/ wstawanie 10.09.06, 20:08 ano faktycznie hehe a kiedy dokładnie urodziło sie twoje bobo? Co do zimy tez czekam, sama sie urodziłam w zimie i ja uwielbiam i mam nadzieje ze moj mały tez polubi i pojdzie juz samodzielnie po sniegu.może jeszce w tym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
kanaviosta Re: siadanie/ wstawanie 11.09.06, 00:05 urodziła się pod koniec lutego, miesiąc po terminie Odpowiedz Link Zgłoś
fka77 Re: siadanie/ wstawanie 11.09.06, 14:16 a moj poczatek lutego ale i tak pisza ze dziewczynki sie szybciej rozwijaja, takze naprawde ta twoja to geniusz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś