iludien 12.09.06, 20:17 przestroga dla rodziców maluchów: w deserze dla niemowląt BoboVita znalazłam mały kawałek plastiku! całe szczęście, że malutka zaczęła grymasić i przygotowana porcja przypadła mi. kompletnie straciłam zaufanie do tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_anuszy Re: plastik w BoboVicie 12.09.06, 20:51 uuuuu- to kiepsko- ja też daję Małej produkty BoboVita. Będę więc obserwować... Odpowiedz Link Zgłoś
fka77 Re: plastik w BoboVicie 12.09.06, 20:57 wez ich zaskarż, w usa bys wygrała!!!żeby tak niepilnować produktów dla najmłodszych.......straszne i polecam robienie samej!! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_anuszy Re: plastik w BoboVicie 12.09.06, 21:02 uuuu- z tyn zaskarżaniem to chyba źle trafiłaś Odpowiedz Link Zgłoś
iludien Re: plastik w BoboVicie 12.09.06, 21:54 > wez ich zaskarż, w usa bys wygrała!!! zadzwoniłam do ich serwisu konsumenckiego. dodatkowo wysłałam poleconym tego dusiołka na niemowlaki, więc niestety, ale straciłam główny dowód. a tak na poważnie, to mam nadzieję, że będą lepiej kontrolować linię produkcyjną i dojdą do tego, skąd ten plastik się tam wziął. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jola427 Re: plastik w BoboVicie 12.09.06, 22:07 Ja kiedyś znalazłam folię w obiadku Gerbera. Po prostu trzeba uważać, albo przejść na własną kuchnię. Mój brat pracuje w Nutricii, kiedyś rozmawialiśmy o tym. Jak nie podajesz tego, co sama zrobiłaś, to nigdy nie możesz mieć pewności, że coś się tam nie trafi. Tak samo jak z gotowym jedzeniem dla dorosłych. A skargi to za dużo nie zmienią. Takich skarg wpływa do nich mnóstwo. Podejrzewam, że do innych firm też. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś