Dodaj do ulubionych

Na basen z niemowlakiem

IP: *.* 27.04.01, 22:26
Co sądzicie o wyjściu z niemowlakiem na basen (teraz kryty). Interesuje mnie czy same chodzicie tam z dzieckiem, od jakiego wieku, jak długo trwa kąpiel itd.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Na basen z niemowlakiem IP: *.* 28.04.01, 14:59
      Ponoć na basen można pójść jak dziecko zacznie samo dźwigać główkę czyli od ok. 2 miesiąca. Ja z Hanką poszłam jak miała 10 tygodni - maluch był zachwycony i nadal jest. Jedyny minus to to, że był kiepski instruktor - siedział w kanciapie i gdyby nie nasze pytania toby się nami nie zainteresował. Takie maluszki, gdzieś do 6 miesiąca nie boją się wody, ale by dobrze się bawiły powinny być wyspane i niegłodne.pozdrawiamMagda mama Hani
      • Gość: guest Re: Na basen z niemowlakiem IP: *.* 29.04.01, 18:11
        Hej!Czy to był taki publiczny basen czy jakiś specjalny?Ja też chętnie poszłabym z moim synkiem,ale w Legnicy i okolicy nie ma chyba żadnych zajęć dla niemowelków.Mam pytanie:kiedy można dziecku pozwolić kąpać się w jeziorach czy kąpieliskach ?Pozdrawiam Aga.
        • Gość: guest Re: Na basen z niemowlakiem IP: *.* 30.04.01, 22:06
          Cześć!Mieszkam w Krakowie,czy znacie jakiś basen,na który można się wybrać z 5-miesięcznym synkiem?
          • Gość: Paulina Re: Na basen z niemowlakiem IP: *.* 01.05.01, 19:19
            z tego co wiem Aqua Park, sama tam jeszcze nie bylam, ale slyszalam od znajomej...
    • Gość: guest Re: Na basen z niemowlakiem IP: *.* 18.05.01, 10:13
      Byłam. Polecam. Wiktoria ma roczek. W pierwszej chwili był strach a potem ogromna radość. Jest tam basenik z woda do 0,5 m (jeśli się nie myle) biegała a ja za nią. Moja Mała ze śmiechem unosiła nogi i jesli ja nie złapałam nurkowała w wodzie.Sa tez minusy. Nie ma miejsca gdzie można przebrać dziecko na leżąco (albo ja ich nie znalazłam), podłoga poza basenem śliska (a dziecko chce biegać). Było tez troche za chłodno jak na nasze potrzebyMonika
      • Gość: guest Re: Na basen z niemowlakiem IP: *.* 08.06.01, 08:46
        Monika, wybieram się do Krakowa do Parku Wodnego z moim ponad rocznym synkiem, ale nie mam pojęcia gdzie ten park się znaduje. Czy mogłabyś mi powiedzieć jak tam dojechać (samochodem) od strony Zakopanego ? A dzieciaczek bawi się w wodzie w pampersie, czy jak ? Czy są tam jakieś atrakcje dla takiego malutkiego dziecka ? Będę wdzięczna za informacje.
        • Gość: guest Re: Na basen z niemowlakiem IP: *.* 08.06.01, 13:15
          Przepraszam ale nie pomogę - ten jest w WarszawieMonika P
        • Gość: guest Re: Na basen z niemowlakiem IP: *.* 08.06.01, 21:38
          Co do dojazdu i atrakcji... Park Wodny w Krakowie ma super stronę, o ile dobrze pamiętam: www.parkwodny.pl
          • Gość: guest Re: Na basen z niemowlakiem do Aneczki IP: *.* 12.06.01, 23:13
            Wiadomość do Ani - od kilku dni nie mogę się z Tobą skontaktować. ODezwij się do mnie!!!!!!!
    • Gość: guest Re: Na basen z niemowlakiem IP: *.* 13.06.01, 08:49
      dużo informacji o basenach jest na forum edziecko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka