IP: *.* 31.10.01, 22:45
Szukam niani dla dziewczynki. W styczniu wracam do pracy i moja corka bedzie miala wtedy roczek. Mieszkamy w Warszawie na Natolinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: opiekunka IP: *.* 01.11.01, 17:32
      Gdyby ci się przedłużyło to ja zwalniam okolicach kwietnia swoją opiekunkę.Super babeczka ok. 45 lat, 2 dorosłych synów.Mała (6,5m) ją uwielbia. Pani Ania ma o wiele lepsze podejście niż ja. Do znudzenia może stać nad Lenką z łyżeczką zupki, gada do niej, czyta książeczki (sama kupiła, bo my się nie spieszyliśmy). Moją opinie o Pani Ani potwierdzają sąsiedzi, którzy czasami obserwują je na spacerze. Jedyny minus to zdecydowanie za ciepłe ubieranie małej, ale to już kwestia ustalenia.Bierze bardzo mało tylko 200/tydzień, ale chyba jej podwyższe, więc trochę podbiję cene.
      • Gość: guest Re: opiekunka IP: *.* 01.11.01, 19:58
        Mika, prosze napisz do mnie na priva (wisienkaplad@yahoo.com)- byc moze bede zainteresowana. Ja wprawdzie potrzebuje opieki od 1 grudnia, moj syn ma teraz pol roku, ale jesli nie znajde kogos super-super (a jakos na to nie wyglada) to chetnie przeczekam z jakas osoba nie idealna do czasu keidy twoje dziecko "wyrosnie" z p. Ani. Mieszkasz w Warszawie, mam nadzieje? Pozdrawiam, Malgosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka