marzeniazuzi Re: jak się rozwijają 15.11.06, 12:54 Sorki za szybko enter się wcisnął Mam pytanie mam córcię ma prawie 5 miesięcy. Jest gadatliwym dzieckiem wydobywa z siebie najróżniejsze dzwięki a gu, bubu bum bum itp. rwie się do siadania ale jak ją posadze to sie chwieje i sama nie usiedzi nawet sekundy na brzuchu leży tak sobie o przewrotach na plecki mogę pomarzyc lepiej troche z plecków na brzuszek. Jak to jest u waszych maluchów, wiem każdy rozwija się w swoim tempie ale jestem ciekawa. Oglądała na forum zdjęcia dzidzi która siedziała sama w 5 miesiącu a jak miała 7-8 zaczęła już chodzic PozdrMarzena Odpowiedz Link Zgłoś
marzeniazuzi Re: jak się rozwijają 15.11.06, 15:19 czekam na osiągnięcia waszych pociech Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: jak się rozwijają 15.11.06, 15:20 daj link do tych fotek moja jeszcze za mloda, zeby porownac Odpowiedz Link Zgłoś
agnes783 Re: jak się rozwijają 15.11.06, 15:46 Mój syenk bedzie miał skończone 23 listopada 8 miesięcy i jest bardzo mało ruchliwy, na brzuszku lezy ale nie pełza, nie raczkuje, nie siedzi sam (podparty poduszka z tyłu tak), nie przewraca się z brzuszka na plecki i odwrotnie)....ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
agunia1980 Re: jak się rozwijają-doczekacie sie ;) 15.11.06, 15:53 Poczekajcie,poczekajcie.Tez sie nie moglam doczekac pierwszych kroczkow,raczkowania itd.W tej chwili (moja Zosia za dwa tyg bedzie miala roczek) marze o tym aby mala miala znowu 4 m-ce.Zobaczycie,milo sie patrzy na raczkujace malenstwo ale trudniej dopilnowac.Wszedzie chce wejsc,wszystkiego dotknac. Milego czekania Pozdrawiam A&Z Odpowiedz Link Zgłoś
agnes783 Re: jak się rozwijają-doczekacie sie ;) 15.11.06, 15:54 a ja tak czekam ż usiądzie...zaczynam się troszkę martwić... Odpowiedz Link Zgłoś
marzeniazuzi Re: jak się rozwijają-doczekacie sie ;) 15.11.06, 16:12 Cieszę się z postępów mojej niuni ale też z niecierpliwością czekam na jakieś nowe osiągnięcia. Wejdźcie na forum "Zobaczcie" gdzie są zamieszczane zdjęcia dzidzi i tam magdapik zamieszcza zdjęcia swoich niuń (sorki ale nie umiem wkleic linka)gdzie 4,5 miesieczna niunia siedzi Odpowiedz Link Zgłoś