Dodaj do ulubionych

jak się rozwijają

15.11.06, 12:48
Obserwuj wątek
    • marzeniazuzi Re: jak się rozwijają 15.11.06, 12:54
      Sorki za szybko enter się wcisnął
      Mam pytanie mam córcię ma prawie 5 miesięcy. Jest gadatliwym dzieckiem wydobywa
      z siebie najróżniejsze dzwięki a gu, bubu bum bum itp. rwie się do siadania ale
      jak ją posadze to sie chwieje i sama nie usiedzi nawet sekundy na brzuchu leży
      tak sobie o przewrotach na plecki mogę pomarzyc lepiej troche z plecków na brzuszek.
      Jak to jest u waszych maluchów, wiem każdy rozwija się w swoim tempie ale jestem
      ciekawa.
      Oglądała na forum zdjęcia dzidzi która siedziała sama w 5 miesiącu a jak miała
      7-8 zaczęła już chodzic
      PozdrMarzena
      • marzeniazuzi Re: jak się rozwijają 15.11.06, 15:19
        czekam na osiągnięcia waszych pociech
      • dragon_fruit Re: jak się rozwijają 15.11.06, 15:20
        daj link do tych fotek
        moja jeszcze za mloda, zeby porownac
        • agnes783 Re: jak się rozwijają 15.11.06, 15:46
          Mój syenk bedzie miał skończone 23 listopada 8 miesięcy i jest bardzo mało
          ruchliwy, na brzuszku lezy ale nie pełza, nie raczkuje, nie siedzi sam
          (podparty poduszka z tyłu tak), nie przewraca się z brzuszka na plecki i
          odwrotnie)....ehhhsad
          • agunia1980 Re: jak się rozwijają-doczekacie sie ;) 15.11.06, 15:53
            Poczekajcie,poczekajcie.Tez sie nie moglam doczekac pierwszych
            kroczkow,raczkowania itd.W tej chwili (moja Zosia za dwa tyg bedzie miala
            roczek) marze o tym aby mala miala znowu 4 m-ce.Zobaczycie,milo sie patrzy na
            raczkujace malenstwo ale trudniej dopilnowac.Wszedzie chce wejsc,wszystkiego
            dotknac.
            Milego czekania wink
            Pozdrawiam
            A&Z
            • agnes783 Re: jak się rozwijają-doczekacie sie ;) 15.11.06, 15:54
              a ja tak czekam ż usiądzie...zaczynam się troszkę martwić...
              • marzeniazuzi Re: jak się rozwijają-doczekacie sie ;) 15.11.06, 16:12
                Cieszę się z postępów mojej niuni ale też z niecierpliwością czekam na jakieś
                nowe osiągnięcia. Wejdźcie na forum "Zobaczcie" gdzie są zamieszczane zdjęcia
                dzidzi i tam magdapik zamieszcza zdjęcia swoich niuń (sorki ale nie umiem wkleic
                linka)gdzie 4,5 miesieczna niunia siedzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka