IP: *.* 16.08.02, 16:22
Mam 6 miesięcznego synka, któremu grozi zabieg chirurgiczny korygujący stulejkę. Ostatnio czytałam, że są takie maście, które powodują likwidację tego probremu. Niestety nie było podanej żadnej nazwy. Może ktoś się z tym zetkną i ma jakieś doświadczenia którymi się może podzielić, albo zna jakąś nazwę maści?Pozdrowienia Marta
Obserwuj wątek
    • Gość: magusia Re: Stulejka IP: *.* 16.08.02, 16:31
      Marta!Czy Twój synek ma problemy z oddawaniem moczu ( dodatkowo jakieś stany zapalne)? Bo jeśli chodzi tylko o odciąganie napletka to może być to niewykonalne nawet do 3 r.ż. W którymś z miesięczników o dzieciach był na ten temat artykuł. Jeśli znajdę ten numer dam Ci znać.
      • Gość: marta.n Re: Stulejka IP: *.* 16.08.02, 21:02
        Na razie stanów zapalnych nie było. Ale czasami robi mu się banieczka bo nie wysiusia wszystkiego do końca. W związku z tym moja pediatra zaleca wykonanie jak najszybciej tego zabiegu, gdyż twierdzi, że maluch szybciej o tym zapomni. Pozdrowienia i czekam na artykuł.
        • Gość: magusia Re: Stulejka IP: *.* 17.08.02, 16:28
          Marta!Artykuł o którym wspominałam znajdziesz w ostatnim "Mamo to ja". Tam też wspominają o maści lecz nie podają jej nazwy. Może skorzystaj z pediatrycznej porady telefonicznej z "Mamo to ja" lub "Dziecka"?
          • Gość: marta.n Re: Stulejka IP: *.* 17.08.02, 19:59
            Diękuję za pomoc.
    • Gość: katarzynamaria Re: Stulejka IP: *.* 17.08.02, 22:26
      My wyleczylismy sie Hydrocortisonem!!!Pozdro, KAsia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka