Gość: AsiaW-punkt IP: *.* 27.08.02, 15:16 Drogie Emamy pragne wmam sie pochwalic ze dzis mija rok odkad Natalie jest z nami, rok odkad uczynila nas najszczesliwszymi rodzicami na swiecie, rok odkad jestem mama i jestem z tego dumna. Natalie nasz najslodszy Aniolku rosnij nam na duza i madra dziewczynke, niech los da Ci wszysto co najlepsze. Z calego serca i z ogromna iloscia goracych buziakow zycza Ci tego twoja mamusia i twoj tatus. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewuśka Re: To juz rok IP: *.* 27.08.02, 20:04 Wszystkiego dobrego dla Twojej kruszynki.Wiem co to za szczęście posiadać w domu takiego szkraba, bo sama od prawie roku jestem szczęśliwą mamą.Mój Tomuś kończy roczek 07 09 Czy urządziłaś małej urodzinki?Mnie to wkrótce czeka dlatego chętnie dowiem się jak to wyglądało u Ciebie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zilka Re: To juz rok IP: *.* 27.08.02, 21:06 Jak to powiadał mój dziadek - Natalie duża rośnija mała bądź (chociaż jak to teraz napisałam to nie wiem co miał na myśli... W każdym razie wszystkiego naj dla mamy i córki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ez Re: To juz rok IP: *.* 28.08.02, 14:47 Opowiedz o swoim roczku moja kończy 21 wrzesień chętnie posłucham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsiaW-punkt Re: To juz rok IP: *.* 28.08.02, 18:03 Dzenkujemy za przemile zyczenia. Niestety solenizantka spedzila swoje urodziny w lozeczku poniewaz dopadla ja trzydniowka. Naszczescie najgorsze za nami i juz dochodz do siebie. Szkoda ze wlasnie w urodziny bo mielismy zaplanowane wyjcie do Zoo, poniewaz Nati uwielbia zwierzeta, a niestety wlasnego posiadac nie moze - alergia . Ale i tak byly baloniki i piosenka urodzinowa, ach jak ona sie cieszyla mimo tej 40° goraczki.Mam nadzieje ze wydobrzeje do niedzieli poniewaz czeka ja chrzest a potem mialo odbyc sie wielkie przyjecie urodzinowe. Poniewaz pogoda dopisuje zdecydowalismy sie na wynajecie domku grilowego. Ladna okolica, duzo miejsca na chasanie dla dzieci, swieze powietrze, na miejscu jest woda, prad, porzadne zaplecze sanitarne. Miejmy nadzeje ze wszystko sie uda. Odezwe sie w poniedzialek i napisze jak sie udalo.PozdrawiamAsia W-punkt Odpowiedz Link Zgłoś