Gość: bajka IP: *.* 30.10.02, 19:43 Witajcie!Właśnie zauważyłam u swojego 5-miesięcznego synka zaczerwienienie na końcu siusiaczka. Co to może być, czy mam iść szybko do lekarza, czy jest na to jakaś maść ?Pomóżcie, jeśli możecie.Basia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: minika27 Re: zaczerwieniony siusiak IP: *.* 30.10.02, 21:41 Mój synek ma to samo -jakieś pięć dni temu założyłam mu pampers koala i sią zaczęło. Nie wiem czy to od tego, i nie wiem też co z tym robić.monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bkoniecz Re: zaczerwieniony siusiak IP: *.* 02.11.02, 23:25 Może po prostu troszkę sobie odparzył? Umyj mu siusiaka dokładnie ale bardzo delikatnie, dobrze posmaruj Linomagiem i powinno przejść. Jak nie to możesz mu zrobić okład z rumianku (jak dzidzia jest duża to nalej rumianku do małego kieliszka i wsadź do niego siusiaka, niech się chwilkę pomoczy) - powinno pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minika27 Re: zaczerwieniony siusiak IP: *.* 03.11.02, 11:17 Byłam u lekarza i zalecił mi wymoczenie siusiaka w riwanolu -tak podobno się robi w takich przypadkach.monika Odpowiedz Link Zgłoś